Hokej

Zvolen vyhráva zápasy aj bez 7 zranených kľúčových hráčov: V tabuľke je už prvý, FOTO

Hokejisti Zvolena zvíťazili v šlágri 25. kola Tipos extraligy nad Novými Zámkami 6:3. Pripísali si tak šiesty triumf v rade a nedovolili nedeľnému súperovi preskočiť ich v tabuľke.

Ilustračný obrázok k článku Zvolen vyhráva zápasy aj bez 7 zranených kľúčových hráčov: V tabuľke je už prvý, FOTO
10
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Zvolenčanía bodovali naplno napriek absencii siedmich hráčov základnej zostavy – Haina, Kubku, Zuzina, Sideroffa, Hecla, Šišku a Kašlíka.

V prvej tretine zazvonili na žŕdky domáci Bondra a hosťujúci Johnson. Gólov sa diváci dočkali až v strednom dejstve. Do vedenia 2:0 išli Zvolenčania po koncovkách obrancu Hannu, keď najprv skóroval z prečíslenia a potom po strele spoza kruhu. Novozámčania odpovedali 69 sekúnd pred prestávkou po peknej kombinácii Jacksonom a na 2:2 vyrovnal 38 sekúnd pred klaksónom slabým bekhendom Gennaro.

Na začiatku tretieho dejstva poslal domácich do vedenia obranca Hraško z medzikružia a na rýchlu bekhendovú odpoveď Farleya zareagoval znovu z medzikružia ďalší z obrancov HKM Sládok. Piaty gól pridal z prečíslenia taktiež spomedzi kruhov už útočník Huntebrinker a konečný stav 6:3 stanovil v závere gólom do prázdnej bránky Jedlička.

Podrobné štatistiky zo zápasu nájdete na nasledujúcej strane.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: 25. kolo extraligy HKM Zvolen - HC MIKRON Nové Zámky
10
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM