Barbara Dallosová Futbal

Starosta zavesil na Facebook smutný oznam: Bez chleba sa na dedine prežiť dá, ale bez futbalu?

Kostol, krčma a futbal. To sú veci, ktoré sa skloňujú ako povinná výbava každej slovenskej obce. To, čo pred pár chvíľami zverejnil starosta blízkej dedinky, mnohých nepoteší.

Ilustračný obrázok k článku Starosta zavesil na Facebook smutný oznam: Bez chleba sa na dedine prežiť dá, ale bez futbalu?
Foto: Karol Krist / Zdroj: Dnes24.sk

Starosta obce Nevoľné Štefan Henžel sa zhostil úlohy oznámiť nielen obyvateľom obce neveselú správu. ,,Vážení priatelia, dúfal som, že za moje pôsobenie vo vedení našej obce nebudem musieť zverejňovať správy tohto typu. No ale stalo sa, aj keď ma to mrzí, musím Vám oznámiť ukončenie futbalového súťaženia nášho FO TJ Sokol Nevoľné," začína príspevok na sociálnej sieti Henžel.

Dôvody, prečo Nevoľné zostane bez svojho futbalového mužstva, chce starosta zverejniť v prílohe na oficiálnych webových stránkach obce. Tá by tam podľa jeho slov mala pribudnúť už čoskoro.

Starosta využil sociálnu sieť i na ďakovačku tým, ktorých sa zrejme diera po niekdajšom tíme dotkne najviac. ,,Je asi na mieste sa poďakovať všetkým, ktorí sa snažili viac ako štvrťstoročie udržiavať tradíciu futbalu v našej obci. Boli to ľudia, ktorí obetovali svoj voľný čas na zabezpečenie všetkých nevyhnutných činností ktoré sú pre futbal dôležité ako napr. kosenie a príprava ihriska , zabezpečovanie administratívnych záležitostí , materiálno technické vybavenie a pod. Týchto ľudí bolo z našej obce veľmi veľa preto ich tu nebudem menovite vypisovať , vy najlepšie viete ktorí to boli ale určite im patrí veľké ĎAKUJEM," napísal ďalej Henžel.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM