Barbara Dallosová Rôzne Správy

Rozhodnúť môžu aj Žiarčania: Aký zimák by sa vám páčil viac? VIZUALIZÁCIE

Mesto zverejnilo vizualizácie vynoveného zimného štadióna. Radnica zároveň vyzýva Žiarčanov, aby hlasovali. Na výber majú z dvoch možností...

Ilustračný obrázok k článku Rozhodnúť môžu aj Žiarčania: Aký zimák by sa vám páčil viac? VIZUALIZÁCIE
6
Galéria
Zdroj: Mesto Žiar nad Hronom

Rekonštrukcia zimného štadióna v Žiari nad Hronom prebieha už od jesene. Roky nefunkčný štadión tak má začať opäť slúžiť a do mesta sa vráti i hokej.

Ako radnica avizovala už pri štarte prác, počíta sa komplexnou rekonštrukciou objektu, vrátane pláštenia stavby, novej tribúny, osadenia okien a všetkých potrebných technológií od chladenia ľadu až po vzduchotechniku. Rekonštrukciu realizuje mestská eseročka Technické služby.

Momentálne pripomína žiarsky štadión stavenisko, no už o pár mesiacov by mal slúžiť verejnosti v novej podobe. Ako bude zrekonštruovaný športový stánok vyzerať, naznačujú vizualizácie, ktoré zverejnila žiarska samospráva (v galérii).

Vizualizácie prerobeného štadióna zverejnilo mesto v dvoch variantoch. V jednom z nich je dotvárajú farebnosť interiéru športoviska sedadlá v žltej a sivej kombinácii, v druhom sú sedadlá zelené a sivé. Mesto na svojom oficiálnom webe vyzýva obyvateľov, aby prispeli k rozhodovaniu. Za sympatickejšie prevedenie môžu Žiarčania hlasovať priamo na mestských stránkach.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM