Barbara Dallosová Kultúra Správy

Plesová sezóna na spadnutie: Kde v Žiari a okolí sa zabavíme?

Prvé týždne roka budú patriť plesom aj v našom meste a okolí. Okrem tradičného Bálu Žiarčanov sa ich chystá ešte niekoľko.

Ilustračný obrázok k článku Plesová sezóna na spadnutie: Kde v Žiari a okolí sa zabavíme?

Vyzdobené sály, dámy v krásnych róbach, tomboly, program a predovšetkým, tanečná zábava až do brieždenia. Plesová sezóna neobchádza ani náš región a okrem obľúbeného Bálu Žiarčanov sa chystá ešte niekoľko ďalších podujatí. Vyberajte čo najskôr, vstupenky na plesy sa rozoberú raz-dva.

Plesová atmosféra sa Hlavnou sálou Mestského kultúrneho centra (MsKC) rozleje v piatok 11. januára o 19:00 hod. 7. Bál Žiarčanov láka na atraktívny program a sprevádzať ním bude herec a zabávač Sväťo Malachovský.

Svoj ples každoročne organizuje aj žiarske Gymnázium Milana Rúfusa. Gymnaziány ples má úctyhodnú tradíciu, tento rok sa bude konať 48 raz. Študenti sa budú zabávať 22. februára v MsKC.

V Kremnici má ples v modernej podobe pomerne krátku históriu. Kremnický ples bude tento rok písať tretí ročník a patriť mu bude sobota 19. januára. V ten istý deň sa bude plesať aj v neďalekej Žarnovici, organizátorom Novoročného plesu je Mestský mládežnícky parlament. Susedná Banská Štiavnica zase láka na Štiavnický bál, ktorý je pokračovaním série plesov, známych pod názvom Swingový Bál. Ten sa bude konať 26. januára.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM