Tlačové správy

Otváračka sezóny prinesie nielen super zľavu: V tento deň sa do žiarskej predajne oplatí zavítať!

V žiarskom obchode si počas špeciálnej akcie príde na svoje naozaj každý. Zapíšte si dátum akcie do kalendára a čítajte, čo všetko nás čaká.

Ilustračný obrázok k článku Otváračka sezóny prinesie nielen super zľavu: V tento deň sa do žiarskej predajne oplatí zavítať!
Zdroj: Dnes24.sk

Dom farieb, predajňa so širokým sortimentom, profi vyškoleným personálom a zvučnými značkami v regáloch si získala obľubu u Žiarčanov i cezpoľných.

Majstri a kutilovia už dobre vedia, že tu nájdu len to najlepšie. V Dome farieb majú svoje miesto značky ako Primalex, Balakryl, Johnstone´s, Bondex, Praktik a Progold. Ten, komu sa z týchto názvov motá hlava, sa zase môže spoľahnúť na poradenstvo od odborníkov.

Zľava, poukážka aj darček

A keďže práve teraz je správny čas myslieť na to, ako skrášliť svoju firmu či domácnosť, v Dome farieb chystajú v stredu 16.3.2016 špe­ciálnu akciu s názvom Otvárame sezónu 2016 .

,,Túto akciu všetci dobre poznáme pod názvom Deň farieb v Dome farieb. Nakoľko zmena je život a inovácia je nevyhnutná, pristúpili sme k zmene názvu. Cieľom tejto akcie je totižto symbolické otvorenie sezóny, t.j. pripomenutie sa zákazníkom, že sme tu pre nich aj v roku 2016, pripravení ponúkať kvalitné produkty a prvotriedny servis,“ vysvetľuje vedúci prevádzky Andrej Juhaňák.

Ak sa vyberiete do Domu farieb práve počas tohto dňa, automaticky získate zľavu na nákup 20% a zároveň získate poukaz na zľavu na ďalší nákup, rovnako v hodnote 20%. Okrem toho, že počas Otvorenia maliarskej sezóny v Dome farieb ušetríte hneď dvakrát, môžete si vysúťažiť darček.

Niečo pre fachmanov

Špeciálnu stredu v Dome farieb ocenia nielen tí, ktorých túto jar čaká maľovanie domácnosti či fasády, ale i majstri, pre ktorých sú produkty z predajne pracovným materiálom.

Na prezentácii značky Henkel sa predstavia sadrové stierky InWall. Hlavná prezentácia, kedy bude praktická ukážka celého postupu, bude od 8:30 do 9:30 hod.

Ako hovorí Juhaňák, prezentácia určite zaujme majstrov, ktorí doteraz používali produkty Rigips. ,,Okrem toho tradične predvedie svoje výrobky i značka Wagner a ukáže striekacie zariadenia vhodné pre naše produkty,“ uzatvára vedúci žiarskej predajne.

Predajňu Dom farieb nájdete na Priemyselnej ulici č. 2 v Ladomerskej Vieske. Viac info o akcii Otvárame sezónu 2016 nájdete TU. Viac o predajni a ostatných prebiehajúcich akciách nájdete na webovej stránke predajní Dom farieb alebo na facebooku.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Oplatí sa nezmeškať: Otvorenie sezóny v Dome farieb
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM