Jakub Forgács Krimi

Rýchla jazda OPITEJ vodičky vyplašila spolujazdca: Za jazdy zatiahol ručnú, FOTO

Vodička sa s vozidlom dostala do šmyku. Nasledovalo niekoľko nárazov.

Ilustračný obrázok k článku Rýchla jazda OPITEJ vodičky vyplašila spolujazdca: Za jazdy zatiahol ručnú, FOTO
4
Galéria

Jazda 40-ročnej vodičky z Rimavskej Soboty sa v pondelok (17.7.) v noci skončila dopravnou nehodou. „Podľa doposiaľ vykonaného objasňovania k dopravnej nehode došlo tak, že vodička osobného auta Škoda Fabia viedla vozidlo po Školskej ulici v Rimavskej Sobote v smere na obec Rimavské Janovce, pričom počas jazdy jej 20-ročný spolujazdec zatiahol na vozidle ručnú brzdu,“ uviedli banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej sieti. Podľa slov mužov zákona mu rýchla jazda vodičky naháňala strach.

„Vodička sa s vozidlom dostala do šmyku a narazila do dopravnej značky, následne do stromu a tiež pouličného osvetlenia, od ktorého vozidlo odrazilo na parkovisko pred tamojšou bytovkou. Tu došlo aj k poškodeniu odparkovaného vozidla Kia,“ povedali policajti.

Pri dopravnej nehode sa našťastie nikto nezranil. Po nehode bola vodička podrobená dychovej skúške na alkohol, ktorá bola s pozitívnym výsledkom.

„Nameraná hodnota predstavovala v prepočte 0,37 promile alkoholu,“ dodali policajti s tým, že vodičke bol zadržaný vodičský preukaz.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Spolujazdec zatiahol ručnú a vodička havarovala
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM