Jakub Forgács Šport Správy

Horehronie zažije TRADIČNÉ preteky: Na koľajniciach si to rozdajú súťažiaci na CYKLODREZINÁCH

Cyklodreziny jazdia počas letnej sezóny v smere z Hronca na Šánske a naspäť. Najskôr sa však bude súťažiť.

Ilustračný obrázok k článku Horehronie zažije TRADIČNÉ preteky: Na koľajniciach si to rozdajú súťažiaci na CYKLODREZINÁCH
8
Galéria
Zdroj: Región Horehronie

Tohtoročnú sezónu obľúbených Horehronských cyklodrezín otvorí športové podujatie pod názvom "4. ročník pretekov na horehronských cyklodrezinách už 4. mája 2024 od 14:00 hod. na námestí v Hronci. Tím REGIÓN HOREHRONIE o tom informoval na svojej webovej stránke.

Preteky aj program

Svoj 2-členný súťažný tím môžete zaregistrovať už teraz prostredníctvom rezervačného systému na www.horehronie.sk, e-mailom na info@horehronie.sk alebo telefonicky +421 903 513 535.

„Kapacita súťažných tímov je obmedzená na celkový počet 21 tímov. Nutná registrácia min. 48 hod. vopred,“ píše sa na stránke.

Preteky slávnostne odštartujú o 14.00 hod. a o 16.30 vystúpi skupina Kabát Revival. Pripravený bude aj sprievodný program, v ktorom nebudú chýbať Gastropochúťky z Country House Hronec, trh s regionálnymi výrobkami, ukážky výcviku záchranárskych psov, animačné aktivity s maskotom, súťaže a obľúbené maľovanie na tvár.

Špeciálne jazdy

Okrem toho budú v tento deň premávať aj špeciálne jazdy ČHEŽ z Chvatimechu do Hronca a späť. Cestovné bude symbolické, 0,1 eur a deti do 3 rokov, kočík a pes zdarma.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Odštartovala letná sezóna na horehronských cyklodrezinách
8
Galéria
Zdroj: Región Horehronie
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM