Monika Obrtalová Rôzne

Niekde sa ešte lyžuje, inde už skončili

Kým vo veľkých zimných lyžiarskych strediskách Banskobystrického kraja, ktoré sa nachádzajú najmä v okresoch Banská Bystrica a Brezno vyvrcholí tohtoročná sezóna počas nadchádzajúcej Veľkej noci, južne položené centrá už skončili s prevádzkou po jarn

Jedným zo stredísk, pre ktoré s posledným snehom ale sezóna nekončila a od vlani je už otvorené celoročne, je Košútka v Hriňovej. Toto podpolianske centrum s domácou kuchyňou, ale napríklad aj s ojedinelou ziplingovou dráhou, pripravilo na budúci veľkonočný víkend špeciálne programy pre rodiny s deťmi. Okrem pasívneho a aktívneho oddychu ponúka aj špeciálny program na tému Veľká noc, s vyrábaním masiek a maškarným plesom. „Naši hostia majú možnosť navštíviť aj viacero atrakcií, ktoré sú v blízkosti Hriňovej,“ uviedol riaditeľ strediska Peter Suja.

Vybudované sú tam napríklad výborné cyklotrasy, vo Vydrovskej doline je ojedinelý lesný skanzen a lesná železnica. Program počíta aj s návštevou samotnej Poľany a vodopádu Bystré. Adrenalín prinesie nočný zjazd na ziplingovej dráhe. Veľkonočná nedeľa je v znamení oddychu v miestnom wellnes centre a deň vyvrcholí Veľkonočnou party.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM