Jakub Forgács Krimi

Nešťastie v Bystrici: Tínedžerku (16) na priechode zrazilo auto, po náraze ju vyhodilo na kapotu!

Neznámy vodič podľa polície zrazil na Bellušovej ulici v Banskej Bystrici mladé dievča, ktorému nedal prednosť na prechode. Policajti po ňom vyhlásili pátranie a o pomoc prosia aj svedkov nehody.

Ilustračný obrázok k článku Nešťastie v Bystrici: Tínedžerku (16) na priechode zrazilo auto, po náraze ju vyhodilo na kapotu!
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia v Banskej Bystrici žiada o pomoc pri objasňovaní dopravnej nehody. „Tá sa stala v pondelok krátko pred 18:00,“ uviedla Mária Faltániová, hovorkyňa oddelenie komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Doprávná nehoda sa stala podľa Faltániovej na Belušovej ulici v Banskej Bystrici. „K nehode došlo tak, že doposiaľ neznámy vodič na nezistenom motorovom vozidle nedal prednosť 16-ročnej chodkyni, ktorá prechádzala cez riadne vyznačený priechod pre chodcov, smerom od centra mesta na ulicu 9. mája,“ pokračovala hovorkyňa.

„V strede vozovky došlo k stretu s chodkyňou, ktorú vplyvom nárazu vyhodilo na kapotu vozidla,“ povedala Faltániová. Po zrážke vodič z miesta nehody odišiel. Ako doplnila hovorkyňa, chodkyňa utrpela pri nehode ľahké zranenie. Polícia prosí svedkov tejto nehody, prípadne vodiča, ktorý nehodu zavinil, aby sa prihlásili na telefónnom čísle 158.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM