Jakub Forgács Krimi

Nehoda pri bystrickom obchvate: Pri zrážke áut museli zasahovať všetky záchranné zložky!

Banskobystrickí hasiči a policajti museli zasahovať pri zrážke dvoch osobných áut na Tajovského ulici. Zranenú spolujazdkyňu z jedného z nich museli previezť do nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda pri bystrickom obchvate: Pri zrážke áut museli zasahovať všetky záchranné zložky!

„Na tiesňovú linku bola o 10:56 ohlásená dopravná nehoda dvoch osobných áut na Tajovského ulici,“ uviedol hovorca krajského riaditeľstva HaZZ Erik Piater. Ako povedal, na miesto udalosti boli vyslaní traja hasiči s technikou.

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policjného zboru v Banskej Bystrici Márie Faltániovej sa jednalo o nehodu dvoch vozidiel značky Škoda Fabia. „37-ročný vodič z Banskej Bystrice, ktorý šoféroval v smere od Školskej ulice, z doposiaľ nezistených príčin vrazil do druhého vozidla, ktoré smerovalo od R1 po Tajovského ulici,“ informovala hovorkyňa.

Vodič prvého vozidla narazil podľa polície do pravých predných dverí na strane spolujazdca Fabie, ktorú viedol 63-ročný Banskobystričan. Pri dopravnej nehode sa ľahko zranila jeho splujazdkyňa. „Hasiči poskytli prvú predlekársku pomoc postihnutej osobe, ktorú následne odovzdali posádke zdravotnej záchrannej služby,“ pokračoval Piater. Tá pacientku previezla do nemocnice.

„Hasiči následne zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru a zabránili úniku prevádzkových kvapalín,“ dodal Piater. Príčina nehody je zatiaľ v štádiu vyšetrovania. „Alkohol u vodičov nebol zistený. Celková škoda na oboch vozidlách je asi 4 000 eur,“ doplnila Faltániová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM