Jakub Forgács Rôzne Správy

NAJSTARŠÍ doktor na Slovensku vyvracia HOAX: SPIKLI sa lekári sveta proti ľuďom? VIDEO

Obdivuhodný 96-ročný lekár Karol Mika ordinuje už 69 rokov. Svojím videom sa opäť zapojil do kampane Hoaxy sa na mňa nelepia.

Ilustračný obrázok k článku NAJSTARŠÍ doktor na Slovensku vyvracia HOAX: SPIKLI sa lekári sveta proti ľuďom? VIDEO
Zdroj: Hoaxy a podvody - Polícia SR

Lekár Karol Mika (96) už v minulosti podporil kampaň slovenskej polície a Ministerstva vnútra SR „Hoaxy sa na mňa nelepia“. Na facebookovej stránke Hoaxy a podvody – Polícia SR pribudlo ďalšie video s jeho vyjadrením.

Obetaví lekári

Prečo by ľudia mali veriť lekárom a nie špekulantom na internete? Najstarší slúžiaci lekár na Slovensku Karol Mika v tom má jasno.

„Lekári, tá ušľachtilá vrstva ľudskej spoločnosti, sa doslova obetujú. Veď tých výskumníkov veľa zomrelo tým, že sa nakazili z toho vírusu,“ hovorí vo videu so slovami, že nezomrel len jeden či dvaja lekári..

Nesmierna urážka

„A týchto ľudí považujú za spiklencov, ktorí sa v celom svete dohodli a chcú vykynožiť ľudí. Veď toto je niečo tak scestné, že to sa nedá predstaviť. Predstavte si, že v Číne, v Kórei, možno aj v Severnej Kórei a všade sa tí lekári dohodnú, že ľudskú "bandu“ musia vykynožiť. Tomuto veria, že tých 100-tisíc lekárov a výskumníkov, že oni sú niekde len, aby dávali niečo takého, čo pacientov zabíja," pokračoval Mika, podľa ktorého už len myslieť si niečo také je nesmierna urážka.

Oni sa nevedia dohodnúť pri žiadnych politických ani sociálnych veciach. Číňania s Amerikou a podobne a tu by sa zrazu všetci dohodli… Viete si to predstaviť!?" zamyslel sa na záver.

Celé video si môžete pozrieť pod textom.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Hoaxy a podvody - Polícia SR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM