Jakub Forgács Krimi

Na Jilemnického ulici bolo rušno: Pred garážami zasahovali hasiči, horelo tam auto!

V Banskej Bystrici na Jilemnického ulici bolo rušno. Pred garážami tam zasahovali hasiči. Na mieste niekto, pravdepodobne úmyselne, zapálil Škodu 120.

Ilustračný obrázok k článku Na Jilemnického ulici bolo rušno: Pred garážami zasahovali hasiči, horelo tam auto!
Zdroj: Dnes24.sk

Auto ničili plamene v sobotu podvečer. „Na linku tiesňového volania bol ohlásený požiar auta pred garážami na Jilemnického ulici oproti bývalému baru Natali,“ uviedol Erik Piater, hovorca Krajského riaditeľstva HaZZ v Banskej Bystrici. Na miesto boli vyslaní piati príslušníci HaZZ s technikou. Ako dodal, prieskumom bolo zistené, že ide o požiar prednej batožinovej časti vozidla Škoda 120. „Požiar do nášho príchodu HaZZ lokalizoval majiteľ,“ pokračoval hovorca.

Hasiči na likvidáciu požiaru nasadili 1 vysokotlaký prúd. Na mieste sa nachádzala polícia, ktorá za pravdepodobnú príčinu požiaru označila úmyselné zapálenie neznámou osobou. „Pod vozidlom boli nájdené horiace predmety – odpad,“ uviedol Piater. Na vozidle vznikla škoda cca 100 eur. „Požiarom neboli zasiahnuté a ani poškodené ostatné predmety a ani objekty. Po likvidácii bolo miesto zásahu odovzdané polícii a majiteľovi,“ dodal na záver.

Foto: Matej Kapusta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM