Monika Obrtalová Rôzne

Mojito len za 3 eurá na rozlúčkovej party s letom!

Zavítajte posledný augustový deň do Bamboo baru na Dolnej ulici a dostanete osviežujúce „drinky“ za tie najlepšie ceny! Penzión BOCA totiž 31. augusta od 20.00 hodiny do skorého rána organizuje rozlúčkovú party s letom. Tak neváhajte a príďte aj vy o

Posledný augustový deň vás v Bamboo bare privíta nielen dobrá zábava, ale aj skvelé ceny obľúbených studených nápojov. Mojito a Captain Cola iba za 3 eurá, Cosmopolitan a Sex On The Beach len za 3,50! Okrem špeciálnych cien osviežujúcich drinkov, ktoré si môžete vychutnať v prítomnosti živej kapely, čaká každého návštevníka Bamboo baru aj darček.

Zábava odštartuje presne o ôsmej hodine večer a končiť bude v skorých ranných hodinách. Okrem športového vyžitia v podobe stolného futbalu, si skôr narodení budú môcť vychutnať aj gitarové balady v podaní živej kapely na terase a pre mladšie ročníky tu bude zasa Oldies party priamo v Bamboo bare. Tak neváhajte a navštívte 31. augusta Penzión BOCA na Dolnej ulici v Banskej Bystrici a zažijete rozlúčku s letom ako sa patrí!

/PR/ Foto: best4man.cz

BOCA Penzión PR správa
41
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM