Jakub Forgács Správy

Kam sa vydať na bicykli v okolí mesta? TOTO video vám predstaví jednu z bystrických cyklotrás!

Nadšenci jazdy na dvoch kolesách majú príležitosť spoznať cyklotrasy v okolí Banskej Bystrice! Svetlo sveta uzrela prvá videovizitka zo série videí o bystrických cyklotrasách.

Ilustračný obrázok k článku Kam sa vydať na bicykli v okolí mesta? TOTO video vám predstaví jednu z bystrických cyklotrás!
Zdroj: Dnes24.sk

Banskobystrický mestský poslanec Jakub Gajdošík ešte na jeseň minulého roka avizoval vznik portálu www.cyklobb.sk. „Chceli sme cyklotrasy spropagovať ľuďom nielen z mesta, ale aj zo širšieho okolia,“ prezradil vtedy pre náš portál poslanec, ktorý začiatkom leta 2013 začal postupne dávať dokopy údaje a mapy. „Mapoval som základných 13 cyklotrás v dĺžke 294 km a ku každej som vytvoril bohatú fotogalériu. Väčšina z nich sa nachádza na severovýchod od Banskej Bystrice,“ dodal.

V rámci série videovizitiek majú teraz všetci nadšenci cyklistiky možnosť spoznať jednotlivé cyklotrasy v okolí nášho mesta. V prvom videu sa zoznámite s cyklotrasou z Banskej Bystrice cez Šalkovú, Slovenskú Ľupču, Selce, späť do Banskej Bystrice, ktorá ma 23 kilometrov a radí sa medzi ľahké. Vedie po asfalte, ale aj spevnenej lesnej ceste a prejsť sa dá za dve hodiny. Video vám nielen priblíži najkrajšie zákutia spomínanej cyklotrasy, ale divákov osloví aj kvalitou spracovania.

Vizitka cyklotrasy v Banskej Bystrici - Šalková - Slovenská Ľupča
1
Galéria
Vizitka cyklotrasy v Banskej Bystrici - Šalková - Slovenská Ľupča
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM