Stanislav Černák Krimi

Hrozné zistenia polície: Vodič telo cyklistky premiestnil do koryta potoka a ufujazdil!

Polícia vo Zvolene stále vyšetruje pondelkovú nehodu pred Kováčovou, počas ktorej prišla o život 64-ročná cyklistka. Vyšetrovanie preukázalo nové šokujúce poznatky o tejto tragickej udalosti.

Ilustračný obrázok k článku Hrozné zistenia polície: Vodič telo cyklistky premiestnil do koryta potoka a ufujazdil!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia vo Zvolene vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v pondelok (7.10.) večer v čase od 19.00 hodiny do presne nezisteného času v katastri obce Kováčová, na štvorpruhovej ceste I/66.

„K dopravnej nehode došlo pravdepodobne tak, že 64-ročná žena z Kováčovej jazdila s bicyklom značka Liberta bordovej farby v smere od Zvolena na obec Kováčovú pri pravom okraji vozovky, kde do nej zozadu narazil neznámy vodič s neznámym vozidlom,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Ako ďalej informovali policajné zložky, podľa vyjadrenia súdneho lekára, žena pri nehode utrpela smrteľné zranenia, pomliaždenie mozgu so zlomeninou lebky, ktoré vznikli bezprostredným kontaktom hlavy s exteriérom vozidla a čas smrti stanovil medzi 20.až 22. hodinou v pondelok.

Mŕtve telo premiestnil!

„Po tomto náraze neznámy vodič manipuloval s telom nebohej ženy, pričom ju z miesta nehody premiestnil. Odtiahol na poľnú cestu a neskôr spolu s bicyklom a osobnými vecami telo premiestnil do suchého koryta Kováčovského potoka pod betónové premostenie,“ prezradila šokujúce skutočnosti Mária Faltániová.

Neznámy vodič dopravnú nehodu neoznámil a odišiel na neznáme miesto. „Pri nehode došlo k poškodeniu zadnej časti bicykla a pravdepodobne aj k poškodeniu pravej prednej časti doteraz neznámeho vozidla,“ objasnila policajná hovorkyňa.

Na mieste boli prítomní aj znalci z odboru dopravy a z ústavu súdneho lekárstva. Dopravná nehoda je stále v štádiu vyšetrovania. Polícia opätovne prosí občanov o pomoc pri jej objasňovaní! „Akékoľvek informácie o motorovom vozidle, ako aj o vodičovi, ktorý z miesta nehody ušiel, nám môžete oznámiť na telefónnom čísle 158,“ dodala Faltániová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM