Jakub Forgács Krimi

HRDINOVIA v uniformách: Policajti boli NÁHODOU pri VÁŽNEJ nehode, okamžite zasiahli, FOTO

Policajti okamžite zastavili a mladú vodičku, ktorá ostala zakliesnená v aute a bola v bezvedomí, vyslobodili. Čo nasledovalo?

Ilustračný obrázok k článku HRDINOVIA v uniformách: Policajti boli NÁHODOU pri VÁŽNEJ nehode, okamžite zasiahli, FOTO
5
Galéria

V utorok (21.11.) došlo k vážnej nehode na ceste I/16 v smere od Lučenca na Rimavskú Sobotu. „Len 20-ročná vodička tu pravdepodobne v hmle neskoro zaregistrovala vozidlo VW Golf idúce pred ňou a nasledoval náraz. Jej vozidlo, Hyundai Getz, vyletelo následkom nárazu mimo cestu,“ banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Náhodná pomoc

Okolo miesta nehody v tom čase náhodou prechádzali policajti Okresného dopravného inšpektorátu v Rimavskej Sobote. „Okamžite zastavili a mladú vodičku, ktorá ostala zakliesnená v aute a bola v bezvedomí, vyslobodili a do príchodu záchranárov jej poskytovali prvú pomoc,“ spomenuli.

Keďže v úseku, kde k nehode došlo, bola hustá hmla, policajti okrem bezprostrednej pomoci zranenej začali usmerňovať dopravu, aby nedošlo k ďalším kolíziám.

„Vo vozidle Hyundai sa viezla aj spolujazdkyňa, ktorá vyviazla bez zranení a rovnako tak 50-ročný vodič VW Golf sa pri nehode nezranil. Škoda na vozidlách bola odhadnutá na viac ako 6-tisíc eur,“ dodali policajti, ktorí kolegom poďakovali za rýchlu a profesionálnu reakciu.

Zábery z miesta nehody nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Pri vážnej nehode sa náhodou ocitli policajti
5
Galéria
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM