Monika Földešiová Rôzne

Hraj o lístky na festival!!!

Leto plné hudobných festivalov štartuje a aj vy môžete byť vďaka Bystrica24 pri tom! Počas júnového víkendu sa v prírodnom areáli Buková uskutoční letný festival Buková 2010. Bude to prvá veľká akcia na tomto mieste, ktorá otestuje pripravenosť areál

Letný festival Buková 2010 bude trvať dva dni od 18. do 19. júna a ponúka veľa kvalitnej hudby. K vodnej nádrží dorazí Vidiek, Zóna A, Chikiliki tu-a, Horská chata, Karpina a mnoho ďalších. Ťahákom bude stálica hudobnej scény a vynikajúca koncertná kapela Horkýže Slíže. Okrem hudobného podkladu pripravili organizátori aj scény v podobe Cafe del fun a Čarovňu s najlepšími slovenskými čajmi a chill out hudbou.

Zapojte sa aj vy do súťaže a začnite svoje leto práve týmto festivalom. Tí dvaja, ktorí správne odpovedia na súťažnú otázku V ktorom kraji sa nachádza prírodný areál Buková?, vyhrávajú po 2 lístky. Tak neváhajte, píšte a strávte super víkend pri vode.

Svoje odpovede zasielajte najneskôr do stredy 10. júna na „odvas@nitra24.sk“, do mailu napíšte svoje kontaktné údaje vrátane mena, priezviska, telefónneho čísla a mesta, z ktorého pochádzate.

Viac info o programe a festivale na www.bukovafestival.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM