Jakub Forgács Hokej

Hokejové zápolenie stredoškolákov. Murgaška proti Stavebnej na bystrickom zimáku

Bystrica žije športom a obzvlášť hokejom. Dôkazom nie sú iba zápasy baranov. Onedlho proti sebe nastúpia študenti známych bystrických škôl!

Ilustračný obrázok k článku Hokejové zápolenie stredoškolákov. Murgaška proti Stavebnej na bystrickom zimáku
19
Galéria

Známe derby gymnázií Tajovského a Sládkoviča už Bystričanom netreba špeciálne predstavovať. Minulý rok sa však na bystrickom ľade proti sebe prvýkrát postavili študenti stredných škôl SPŠ Jozefa Murgaša a Spojenej školy v Kremničke. O pár dní skrížia hokejky už po druhýkrát.

Hokejový zápas sa bude konať na zimnom štadióne vo štvrtok 19. januára o 17:00. Ako sme sa dozvedeli od organizátorov, za Stavebnú nastúpi aj jedno dievča, Janka, a tak nepôjde o čisto chlapské derby.

„Malo by sa hrať 3×20 minút a keby to náhodou nevychádzalo, tak 3×15 minút,“ povedal jeden z organizátorov, Martin Antal zo SOŠ Stavebnej. „V prestávkach medzi tretinami sa pripravujú aj nejaké súťaže,“ doplnil jeho slová Šimon Šesták zo SPŠ Jozefa Murgaša.

Študenti sa však nebudú nudiť ani po hokejovom zápase. Ako dodali obaja štvrtáci, plánuje sa tiež after party v bystrickom klube.

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj zamrznuté Badínske jazero, ktoré je v týchto dňoch hotovým rajom pre korčuliarov!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Zamrznuté Badínske jazero láka masy ľudí
19
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM