Jakub Forgács Správy

Happy VIDEO z Bystrice boduje: Za necelých 5 dní zábery videlo takmer 40 000 ľudí!

Fenomén, ktorý pohltil svet a našu planétu nakazil šťastím, nenechal sedieť so založenými rukami ani Bystričanov. Videoklip získal za necelých päť dní po zverejnení takmer 40 000 vzhliadnutí a čísla stále stúpajú.

Ilustračný obrázok k článku Happy VIDEO z Bystrice boduje: Za necelých 5 dní zábery videlo takmer 40 000 ľudí!
Zdroj: Dnes24.sk

Videá, ktorými opantal svet 41-ročný hudobník Pharrell Williams, vznikajú po celom svete a výnimkou nemohla byť ani Banská Bystrica. Ako prví natočili podobný klip Parížania, skladba neskôr inšpirovala aj ľudí v Moskve, Barcelone, Amsterdame či Berlíne. Ambíciou bystrického videa má byť hlavne to, že Bystričania sú jednoducho happy, a to nielen pred kamerou.

Vo videu počas viac ako štyroch minút uvidíte viaceré banskobystrické dominanty ako napríklad Námestie SNP či Pamätník SNP. Okrem nadšencov a náhodných okoloidúcich sa na videu podieľali aj známe osobnosti spod Urpína, medzi ktorými nechýbal tancujúci banskobystrický chodec Matej Tóth, ale ani primátor mesta Peter Gogola, ktorý si sadol za svoje obľúbené bicie.

Bystrické video získalo za necelých päť dní po zverejnení takmer 40 000 vzhliadnutí a čísla stále stúpajú. Pod videom sa rozprúdila búrlivá diskusia. V niektorých komentároch zaznieva kritika, no i chvála bystrického klipu. Niektorým sa nepozdáva úprimnosť zachyteného šťastia, no iní ho naopak chvália a vyzdvihujú.

Šťastné video máme už aj v Bystrici: Tieto zábery jednoducho musíte vidieť!
1
Galéria
Šťastné video máme už aj v Bystrici: Tieto zábery jednoducho musíte vidieť!
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM