ELA Správy

FOTO: Deň D a honosná svadba! Martin Klus sa oženil a pochválil sa ZÁBERMI

Politológ a politik, ktorý bol dlhé roky výraznou tvárou Sulíkovej strany Sloboda a Solidarita, šokoval na sociálnej sieti mnohých.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Deň D a honosná svadba! Martin Klus sa oženil a pochválil sa ZÁBERMI
9
Galéria

Rodák z Banskej Bystrice Martin Klus, ktorý ide do parlamentných volieb na kandidátke strany Sme rodina, dnes na sociálnej sieti oznámil, že je to jeho veľký deň. Práve na cirkevný sviatok slávenia Sedembolestnej Panny Márie sa totiž v rodnom meste oženil!

„NÁŠ VEĽKÝ DEŇ JE TU,“ napísal na svoj profil a pochválil sa aj niekoľkými zábermi z centra Banskej Bystrice spolu s dnes už manželkou Ivanou, s ktorou má dve deti.

Ako informuje portál Topky.sk, sobáš uzavreli za prítomnosti vyše 150 hostí.

Svadobná hostina sa koná vo Zvolene a údajne sa má na nej objaviť aj predseda Národnej rady Slovenskej republiky a predseda strany Sme rodina Boris Kollár.

Politik priznal, že aj keď sobáš dlho odkladali, má pre nich s deťmi ešte väčšie čaro. „Robiť svadbu s detičkami na rukách má iné čaro, na druhej strane toľko neuveriteľne pozitívnej energie a lásky mať okolo seba, to je obrovské kúzlo. Som strašne šťastný za dnešný deň,“ uviedol pre portál ženích.

Martin Klus sa oženil
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM