Webnoviny - Rôzne

Donovaly pre nákladné vozidlá nad 10,5 m uzavreté

Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý, okrem úseku D1 Ivachnová - Mengusovce, kde je na vozovke vrstva nového snehu do jedného centimetra.

(WEBNOVINY) – Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, prevažne mokré, v južných častiach západného a východného Slovenska miestami suché. Vo vyšších polohách sa nachádza na cestách vrstva nového až kašovitého, miestami utlačeného snehu hrúbky do šesť centimetrov.

Cesta I/59 – horský priechod Donovaly je uzatvorená pre nákladné vozidlá nad 10,5 m dĺžky. Ostatné horské priechody sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne pokrytý čerstvým, miestami kašovitým až utlačeným snehom hrúbky do troch centimetrov, okrem horských priechodov Pezinská Baba, Biela Hora, Havran, Skýcov, Homôlka, Vernár, Dobšiná, Soroška a Branisko, ktoré majú povrch mokrý. Pri silnom vetre vo vyšších polohách a horských priechodoch sa na celom území Oravy vytvárajú snehové jazyky. Cesta III/018147 Štrba – Šuňava v časti Chotár, je pre záveje od 9:00 uzavretá.

SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM