Jakub Forgács Kultúra

DOD, ktorý sa v Bystrici oplatí zažiť: Prídu roztlieskavačky aj známy tréner Maroš Molnár

Aj vy môžete prísť osláviť 21. narodeniny občianskeho združenia Svetielko nádeje. Pripravený je bohatý program.

Ilustračný obrázok k článku DOD, ktorý sa v Bystrici oplatí zažiť: Prídu roztlieskavačky aj známy tréner Maroš Molnár
Zdroj: IG icequeens_sk

Občianske združenie Svetielko nádeje pri príležitosti svojich 21. narodenín pozýva v stredu 14. júna o 16.00 hod.na Tajovského 55 v Banskej Bystrici, pri športovom areáli Univerzity Mateja Bela na Deň otvorených dverí. Čakajú na vás nielen zaujímaví hostia, ale aj bohatý program.

Hviezdny tréner

V programe vaše kosti rozhýbe a ukáže vám, ako sa dajú pripraviť "zdravšie veselé hambáčiky“ známy kondičný tréner Maroš Molnár a skúsení odborníci z poradne zdravia Regionálneho úradu verejného zdravotníctva so sídlom v Banskej Bystrici majú pre vás pripravených niekoľko tipov ohľadom prevencie chronických chorôb a v prípade vášho záujmu sa pozrú na váš celkový cholesterol z kvapky krvi odobratej z prsta, krvný tlak a pulz i % telesného tuku.

"Netreba zabúdať, že pohyb a správne stravovanie je základom zdravého životného štýlu každého z nás,“ podotkla vedúca odboru podpory zdravia a výchovy k zdraviu, regionálna hygienička a generálna tajomníčka služobného úradu, MUDr. Zora Kľocová Adamčáková, PhD.

Roztlieskavačky aj občerstvenie

Rovnako sú pre vás a pre vaše deti pripravené sprievodné aktivity, ako napr. tvorivé dielne pre deti a maľovanie na tvár a o spestrenie programu sa postarajú aj sympatické roztlieskavačky Icequeens. K dispozícii bude aj občerstvenie. Vstup je zdarma.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM