Monika Obrtalová Kultúra

Do Bystrice zavíta humorista Markovič. Na toto sa tešte...

Park kultúry a oddychu v Banskej Bystrici v spolupráci s Kremnickým divadlom v podzemí pozývajú na jarný večer, plný zábavy a inteligentného humoru, na program Soirée 100líčiek, kabaretnú tĺk šou s Milanom Markovičom, nielen o Gagoch. Známe Kremnické

Komik a humorista Milan Markovič bol častým hosťom Divadla. Prvýkrát to bolo v roku 1984 a odvtedy sa stal pravidelným „ťahákom“ mnohých kabaretných večerov. Ako moderátora súťaže Pohár v improvizácii ho poznáme z Festivalu humoru a satiry Kremnické gagy. Od roku 2004 bol členom a v rokoch 2007 a 2008 aj prezidentom Akadémie humoru Slovenska. Je autorom textu a hudby festivalovej hymny Sranda víťazí.

[blockquote]V Ka­baretnej tĺk šou bude Milan Markovič spomínať na svoje školské roky, na začiatky za učiteľskou katedrou, na úlohy v legendárnom Radošinskom naivnom divadle, na talk show v rozhlase a v televízii, na herecké príležitosti vo filmoch, aj na „prezidentovanie“ v Kremnických gagoch. [/blockquote] Spoluúčinkujúcimi budú zakladatelia festivalu Ján Fakla a Roman Vykysalý, moderátorom tĺk šou – Anton Brčka. Kabaretná tĺk šou Soirée 100líčiek s Milanom Markovičom – v sobotu 24. marca o 15:00 hodine v klube Labyrint v Kremnici a o 19:00 hod. na Radnici, na Námestí SNP v Banskej Bystrici.

Zdroj: PKO Banská Bystrica Foto: SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM