Tlačové správy

Bystrickí špecialisti na záhrady inšpirujú: Pozrite si TOP grafické návrhy na videách!

Aj keď v tomto chladnom období svoje okrasné záhradky riešiť nebudete, prichádza ideálny čas na hľadanie inšpirácií a nápadov tak, aby sa na jar mohli začať realizovať. Pozrite si galériu grafických návrhov od bystrických špecialistov.

Ilustračný obrázok k článku Bystrickí špecialisti na záhrady inšpirujú: Pozrite si TOP grafické návrhy na videách!
Zdroj: Dnes24.sk

Bez dobrého plánu a nápadu to nejde a teraz je ideálne obdobie, kedy si v pokoji robiť plány so svojou okrasnou záhradou. „Každá záhrada by mala mať myšlienku či príbeh. Teda niečo ,čím zaujme možno nie prvoplánovo. Napríklad skrytú lavičku či milú plastiku pod stromom alebo zaujímavý vodný prvok,“ vysvetľuje Zuzana Sobotová z bystrickej spoločnosti SadArch, ktorá sa venuje záhradnej architektúre a tvorbe záhrad.

„Pri realizácii sa snažíme o to, aby návrh prešiel do realizácie čo v najväčšom rozsahu, aby sa zachovala myšlienka záhradného architekta. Záhrada by mala byť vytvorená pre pohodu tela aj ducha užívateľov. Ku každej záhrade pristupujeme individuálne a šijeme ju na mieru,“ pokračuje.

Dobre navrhnutá a vysadená okrasná záhrada by mala byť zaujímavá i od jari do jesene. „Okrasné trvalky , trávy a dreviny je však možné nakombinovať tak, že výsadby ako celok budú dynamické a atraktívne po celý rok,“ uvádza odborníčka.

Samostatnou kapitolou okrasnej záhrady sú samozrejme trávniky. „Našim najväčším potešením je vidieť spokojného zákazníka prechádzať sa po krásne hustom zelenom trávniku, na ktorý sa môže len tak položiť a dopriať svojmu telu a duši maximálny relax,“ hovorí majiteľka firmy, ktorá ponúka komplexné záhradnícke služby.

Pozrite si na fotkách a videách grafické návrhy, ktoré vás možno inšpirujú pri snívaní o vlastnej záhrade. Ďalšie návrhy a viac info nájdete na www.sadarch.sk.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Bystrickí špecialisti na záhrady inšpirujú: Pozrite si TOP grafické návrhy na vi
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM