Jakub Forgács Krimi

Bystričanka prišla o nemalý balík peňazí: Ak na vás ktosi vyrukuje s týmito slovami, tak pozor!

Keď ide o peniaze, ľudia vedia byť niekedy skutočne vynaliezaví. Takto prišla o nemalú sumu Banskobystričanka. Pozrite, čo sa jej prihodilo.

Ilustračný obrázok k článku Bystričanka prišla o nemalý balík peňazí: Ak na vás ktosi vyrukuje s týmito slovami, tak pozor!
Zdroj: TASR

Polícia vo Zvolene, v Sliači a aj v Banskej Bystrici vyšetruje podvody, ktorých stále pribúda. V niektorých prípadoch už bolo začaté trestné stíhanie pre prečin podvodu, v niektorých prípadoch bolo prijaté trestné oznámenia a polícia ich preveruje a sú aj prípady, kedy poškodení udalosť polícii neoznámili. Páchateľov je podľa mužov zákona pravdepodobne viac. Jeden z prípadov, o ktorých policajti priniesli informácie, sa odohral aj v Banskej Bystrici.

Aj tejto žene z nášho mesta sa vypomstila dôverčivosť. „Vo štvrtok o 14:20 páchateľ zatelefonoval dôchodkyni (74) z Banskej Bystrice,“ informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Predstavil sa ako vnuk a potreboval požičať peniaze,“ pokračovala hovorkyňa. Po peniaze potom prišiel muž, ktorý sa predstavil ako vnukov kamarát a ženu z Banskej Bystrice pripravil o 800 eur.

Tu sa dozviete aj o iných podobných prípadoch, ktoré sa stali v okolí Banskej Bystrice v týchto dňoch a pozrite si aj, čo radí polícia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM