Monika Obrtalová Hokej

Bystrica opäť prehrala

V ďalšom kole hokejovej extraligy sa hokejisti HC´05 predstavili v Trenčíne, kde pokračovali v zlých výkonoch z posledného obdobia. Po prehre pod hradom Matúša Čáka dokonca po veľmi dlhej dobe prepustili druhé miesto v tabuľke Popradu.

Dukla Trenčín – HC'05 Banská Bystrica 2:1 (1:0, 1:0, 0:1)

Góly: 11. Melichárek, 25. Bolf – 58. Hvila. Rozhodovali: R. Müllner – Jankovič, Stano, vylúčení: 3:1, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, striedania: od 41. nastúpil Tybor za Gašparoviča (Trenčín), 2050 divákov.

Svižný priebeh mala prvá tretina, v ktorej začala hrať Dukla na tri formácie oproti hosťom, ktorí otvorili hru len s tromi obranami. Podstatu hry tvorila Dukla, ktorá sa na začiatku 11. minúty ujala Melichárkom vedenia a ďalšie šance zostali nevyužité. Gólových šancí zo strany Bystričanov bolo poskromne a navyše bez gólového efektu.

Prvé tri minúty druhej tretiny súper mal snahu o vyrovnanie, čo v 25. minúte prekazil Bolf druhým gólom. Od 29. minúty hrali hostia prvú presilovú hru, ale bez využitia. Od 21. minúty tú istú možnosť mala Dukla, ale tiež bez využitia. Bojový hokej pokračoval po celú tretinu, čo sa divákom páčilo.

Tretiu časť hry začala Banská Bystrica systémom vabank. Hlavne prvý útok mal šance na zníženie obrancom Bambúchom a Cebákom. Nápor bol od 47. minúty utlmený oslabením Bystrice, keď fauloval Hudec. Dukla poslednú presilovku nevyužila, čo sa v 58. minúte podarilo Hvilovi, keď kontaktným gólom znížil na 2:1. Vyrovnať sa hosťom už nepodarilo ani v poslednej minúte, keď hrali power-play.

Zdroj: TASR

Bystrica opäť prehrala
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM