Správy

Bystrica OCENILA desiatky riaditeľov: Komu sa ušlo MIMORIADNEJ pocty? FOTO

Banskobystrická samospráva tento rok prvýkrát ocenila 27 riaditeliek materských škôl, 11 riaditeliek a riaditeľov základných škôl, ako aj riaditeľa Základnej umeleckej školy J. Cikkera a centra voľného času.

Ilustračný obrázok k článku Bystrica OCENILA desiatky riaditeľov: Komu sa ušlo MIMORIADNEJ pocty? FOTO
8
Galéria

Sálu banskobystrického Robotníckeho domu v utorok zaplnilo 40 pedagógov, ktorí stoja na čele materských a základných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Banská Bystrica. Za svoju prácu v školstve a za prínos k vzdelávaniu detí si z rúk primátora Jána Noska prevzali ocenenie. TASR o tom informoval Miroslav Strelec z kancelárie primátora.

Desiatky ocenených

„Viem, že stáť na čele vzdelávacej inštitúcie v dnešnej dobe nie je ľahké. Všetkým oceneným ďakujem za pozornosť, ktorú venujú našim škôlkarom a školákom, za podporu ich silných stránok, ale tiež za hľadanie inovatívnych metód pri vzdelávaní,“ poznamenal primátor Ján Nosko.

Banskobystrická samospráva tento rok prvýkrát ocenila 27 riaditeliek materských škôl, 11 riaditeliek a riaditeľov základných škôl, ako aj riaditeľa Základnej umeleckej školy J. Cikkera a centra voľného času.

Mimoriadne ocenenie

Mimoriadne ocenenie udelila samospráva aj za dlhoročnú odbornú a metodickú činnosť v oblasti zdravého školského stravovania. Získala ho Anna Bauková, hlavná metodička, ktorá spolupracuje s Ministerstvo školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR na zavádzaní zdravého stravovania v školských zariadeniach.

„Mesto Banská Bystrica sa rozhodlo po prvý raz poďakovať všetkým riaditeľkám a riaditeľom materských a základných škôl vo svojej zriaďovateľskej pôsobnosti vrátane centra voľného času a ZUŠ Jána Cikkera. Mnohí z nich sú vo funkciách už dlhé roky a zanechávajú za sebou nezmazateľné stopy svojej úspešnej práce. Aj toto je jeden z dôvodov, prečo sa samospráva rozhodla poďakovať im ocenením,“ podotkla Jana Odrobiňáková, vedúca školského úradu, oddelenia školstva a mládeže Mestského úradu v Banskej Bystrici.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Bystrica ocenila riaditeľov vzdelávacích inštitúcií
8
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM