Hokej

Banská Bystrica sa rozlúčila s trojicou Kanaďanov

Káder extraligového klubu HC'05 Banská Bystrica opúšťa trojica zámorských hráčov Dana Tyrell, Clayton Stoner a Tanner Glass, ktorí sa po vyše mesačnom pôsobení v tíme vracajú späť za oceán.

Ilustračný obrázok k článku Banská Bystrica sa rozlúčila s trojicou Kanaďanov
Foto: Matúš Zeťák

Trojica Kanaďanov sa naposledy predstavila v dres „baranov“ v koncoročnom derby proti Zvolenu. V ňom nastúpil aj Michal Handzuš, no aj on nateraz v Bystrici končí.

„Vedenie klubu ďakuje všetkým trom hráčom za ich absolútne profesionálny prístup, za výbornú vzájomnú komunikáciu v kabíne aj s manažmentom klubu, za nezištnú ochotu pomáhať mladým hráčom v družstve ako aj za ich výkony, ktorými dokázali pritiahnuť divákov do hľadísk nielen v Banskej Bystrici, ale aj v mestách kde odohrali svoje extraligové stretnutia,“ uvádza sa na oficiálnej stránke klubu.

„Obzvlášť obrovské poďakovanie patrí odchovancovi banskobystrického hokeja Michalovi Handzušovi, ktorý nezaváhal ani chvíľu a pridal sa k družstvu spod Urpína okamžite po začatí výluky v NHL. Urobil tak bez nároku na odmenu, či akékoľvek iné výdavky, pričom aj svoje poistenie si uhradil z vlastných prostriedkov. Michal svojimi výkonmi na ľade ako aj celkovým pôsobením v hráčskej kabíne výrazne pomohol družstvu a to nielen po športovej stránke a dokázal, že je Banskobystričanom celou svojou dušou,“ uvádza sa ďalej vo vyhlásení.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM