Jakub Forgács Rôzne

Ako to toto leto vyzerá s cenami na plážovom? Kúpalisko o otázke, ktorá zaujíma každého

Kúpacia sezóna už klope na dvere a my sme preto boli zvedaví, koľko tento rok zacvakáme v Banskej Bystrici. Pozrite, ako to nateraz vyzerá s cenami na plážovom kúpalisku.

Ilustračný obrázok k článku Ako to toto leto vyzerá s cenami na plážovom? Kúpalisko o otázke, ktorá zaujíma každého
Zdroj: Dnes24.sk

Banskobystrické plážové kúpalisko otvorí svoje brány už 1. júna. „Zatiaľ nám to vychádza tak, že vzhľadom na sociálne najslabšie vrstvy, čo sú dôchodcovia (60+), ZŤP a tieto skupiny, budú mať cenu rovnakú ako minulý rok, teda 2,70 eur celodenné vstupné,“ uviedol Juraj Sninský, konateľ spoločnosti Aqualand Slovakia.

Ako ďalej spomenul, deti od 120 do 150 cm budú mať vstupné 3,00 eur a u dospelých zatiaľ zvažujú, že celodenné vstupné bude na úrovni 4,90 eur. „Ešte sa chceme pobaviť o tom, či to nebude 5,00 eur, prozaicky, kvôli problematike vydávania peňazí,“ doplnil.

„Náš záujem je, aby to bolo prístupné pre širokú verejnosť, aby sem chodilo veľa ľudí. Budeme tiež poskytovať aj rôzne rodinné zľavy, študentské zľavy, zľavy po 16:00 a pred 10:00,“ pokračoval Sninský s tým, že v cene vstupného bude plážový volejbal, futbal na umelo trávnatých ihriskách, štvordráhová šmýkačka, nové šmýkačky na detských bazénoch´aj tobogány.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM