Jakub Forgács Krimi

Zvolenská polícia pátra po Rolandovi (17). Naposledy ho videli v bystrickej škole

Nezvestný mladík sa mal podľa slov polície vrátiť do detského domova, čo však neurobil. Nevideli ste ho niekde?

Ilustračný obrázok k článku Zvolenská polícia pátra po Rolandovi (17). Naposledy ho videli v bystrickej škole
2
Galéria

Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 17-ročnom Rolandovi Ráczovi bytom Šimonovce. „Z detského domova Ratolesť Tŕnie oznámili nezvestnosť ich chovanca, ktorý 23. 6. 2019 odišiel do Banskej Bystrice na internátnu školu,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Nezvestný sa mal 28. júna 2019 vrátiť do detského domova, čo však neurobil. Od uvedenej doby sa zdržiava na neznámom mieste a doposiaľ nepodal o sebe a ani o svojom pobyte žiadne informácie. Naposledy ho videli 27. júna 2019 v školskej jedálni ZŠ v Banskej Bystrici,“ pokračovala Faltániová.

Hľadaný mladík je podľa policajnej hovorkyne 170 cm vysoký, štíhlej svalnatej postavy, má tmavohnedé oči a čierne vlasy po bokoch vystrihané na krátko.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom chlapcovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, na linku tiesňového volania č. 158, alebo prostredníctvom facebookovej stránky polície Banskobystric­kého kraja.

Nevideli ste niekde Rolanda? Už niekoľko dní je nezvestný
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM