Tlačové správy

SWAN predlžuje predaj služby 4G INTERNET v1.0 do konca roka 2016

Štvrtý mobilný operátor SWAN predlžuje možnosť zakúpiť si novú neobmedzenú dátovú službu 4G INTERNET v1.0 od 1. augusta 2015 až do 31. decembra 2016.

Ilustračný obrázok k článku SWAN predlžuje predaj služby 4G INTERNET v1.0 do konca roka 2016
Zdroj: Dnes24.sk

Zákazníci môžu 4G INTERNET v1.0 naďalej využívať za výhodný mesačný poplatok 5 EUR s DPH. Zriaďovací poplatok je tiež 5 EUR s DPH. Predĺženie ponuky platí pre všetkých zákazníkov – pre tých, ktorí službu využívajú už dnes, ale aj pre tých, čo o ňu prejavia záujem.

„Som rád, že pre našich zákazníkov môžeme priniesť ďalšiu dobrú správu o službe 4G INTERNET v1.0. Pred necelým polrokom sme zákazníkom ponúkli novú neobmedzenú dátovú službu, ktorá vychádzala primárne z potrieb zákazníka, nie operátora. 4G INTERNET v1.0 dnes predstavuje skutočnú slobodu pri dátovaní a je víťazstvom slovenského zákazníka,“ hovorí Martin Mosný, výkonný riaditeľ spoločnosti SWAN.

Službu 4G INTERNET v1.0 si môžu zákazníci aktivovať na desiatich predajných miestach počas otváracích hodín – v Bratislave, Malackách, Komárne, Trnave, Púchove, Pezinku, Dunajskej Strede, Prešove a v Košiciach na dvoch miestach. Stále platí možnosť si službu objednať aj formou online nákupu. Zároveň držitelia Tesco Clubcard karty si po predložení kupónu môžu 4G INTERNET v1.0 kúpiť od 29. júna do 23. augusta 2015 s 50% zľavou na celé tri mesiace od aktivácie služby.

Rýchlosť služby 4G INTERNET v1.0 s využitím technológie LTE je do 50/10 Mbit/s. Pre transparentnejšie využívanie služby bol zmenený parameter pre VoIP služby, ktoré sa nebudú spomaľovať pri bežnom používaní. Službu 4G INTERNET v1.0 je možné využívať na zariadeniach podporujúcich technológiu LTE. Ponuku pre zariadenie USB modem Huawei 3372 SWAN zvýhodnil z pôvodných 65 EUR s DPH na 55 EUR s DPH. Na webovej stránke operátora priebežne pribúdajú ďalšie, spoločnosťou SWAN otestované zariadenia, ktoré sú plne kompatibilné so službou 4G INTERNET v1.0, vrátane inštrukcií o jej nastavení. Doplňujúce informácie je možné získať priamo na vybraných desiatich predajných miestach zverejnených na webovej stránke spoločnosti alebo na nonstop zákazníckej linke 0650 123 456.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM