Tlačové správy

Stále môžete rozhodnúť: Ktoré miesta na Slovensku by sa mali vynoviť?

Hlasovanie v projekte Ahoj, krásne Slovensko už prebieha niekoľko týždňoch a pomaly sa nám črtajú favoriti. Stále však máte možnosť vybrať projekt obnovy, ktorý si zaslúži vašu podporu. Prečítajte si, ako môžete pomôcť možno aj vo vašom meste.

Ilustračný obrázok k článku Stále môžete rozhodnúť: Ktoré miesta na Slovensku by sa mali vynoviť?
Zdroj: Ahoj krásne Slovensko

Mnoho miest v našej krajine si zúfalo pýta opravu či vynovenie. Vo finále projektu Ahoj, krásne Slovensko sa nachádza dvadsiatka miest, ktorým môžete vrátiť zašlú slávu aj vy, svojim hlasovaním.

Vyberte si zo zoznamu súťažných miest a posuňte svojho favorita na čo najlepšiu pozíciu v rebríčku hlasov. Zrekonštruované môžu byť 4 miesta (2 z kategórie menších, 2 z väčších miest), ktoré získajú najväčší počet hlasov. Každý z nich získa grant vo výške 3 000 eur.

Ak navyše pripojíte k hlasu aj obrázok dokladu o nákupe akéhokoľvek produktu značky Cif, po kontrole sa vám pripočíta +1 hlas za daný projekt,“ píše vyhlasovateľ súťaže na svojej stránke ahojkrasneslo­vensko.sk

Organizátor si pripravil ceny aj pre hlasujúcich. V závere súťaže rozdá 12 hlasujúcim balíčky užitočných Cif produktov v hodnote 30 eur. Stačí teda odovzdať hlas vami vybranému objektu a ste v hre o jeden z balíkov. Súťaž trvá do 31.5.2021.

Projekt Ahoj, krásne Slovensko zastrešuje značka Cif, čistiace prostriedky pre domácnosť. Vďaka nemu sa po minulé roky obnovilo už niekoľko miest.

Pozrite si video, ako bola zrekonštruovaná Kaplnka sv. Urbana v Leviciach. Vo fotogalérii nájdete aj jednotlivé súťažné projekty.

Zdroj: Ahoj krásne Slovensko
Projekty, za ktoré môžete hlasovať
18
Galéria
Zdroj: Ahoj krásne Slovensko

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Ahoj krásne Slovensko
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM