Tlačové správy

Spolupráca medzi poisťovňou Generali a 1. internetovou klinikou Klik-Klinik odštartovala

Klienti poisťovne Generali majú od mája možnosť získať kupón na konzultáciu v 1. internetovej klinike www.klik-klinik.sk

Ilustračný obrázok k článku Spolupráca medzi poisťovňou Generali a 1. internetovou klinikou Klik-Klinik odštartovala
Zdroj: Dnes24.sk

Ako jedna z najsilnejších poisťovní na Slovensku, Generali odštartovala spoluprácu so spoločnosťou Zdravie.sk, s. r. o. v rámci projektu internetovej kliniky. Klik-Klinik ľuďom prináša možnosť konzultovať svoje zdravotné problémy s viacerými odborníkmi, požiadať ich o radu či názor na diagnózu, a získať tak vyjadrenie ďalšieho špecialistu, tzv. second opinion.

Spoločnosť Zdravie.sk, s. r. o. je prevádzkovateľom internetového portálu www.zdravie.sk, ktorý denne prináša zaujímavé a užitočné informácie o zdraví, kráse a životnom štýle a je v tejto oblasti najnavštevovanejším portálom na Slovensku. Od marca 2014 úspešne prevádzkuje inovatívny projekt Klik-Klinik, do ktorého je v súčasnosti zapojených viac ako 230 odborníkov z 87 špeciali­zácii. „Potvrdilo sa, že slovenskí pacienti kopírujú svetový trend a majú záujem konzultovať svoje ťažkosti aj s druhým odborníkom. Dôraz pritom kladú nielen na odbornosť odpovede, ale aj na jej rýchlosť. On-line prostredie je pre to ako stvorené,“ uviedol Andrej Blanárik, zakladateľ on-line kliniky.

Generali Poisťovňa, a. s. je jednou z najväčších univerzálnych poisťovní na Slovensku, poskytuje kompletné portfólio životného aj neživotného poistenia. Neustále monitoruje požiadavky trhu, zavádza najmodernejšie systémy, s cieľom priniesť klientom prvotriedny servis a inovatívne riešenia. Afluentní klienti poisťovne Generali získajú k životnému poisteniu navyše odborné poradenstvo v 1. internetovej klinike www.klik-klinik.sk.

Generali Poisťovňa, a. s. je súčasťou Generali Group – jedného z najväčších poisťovateľov v Európe, ktorý je zároveň najväčšou spoločnosťou v oblasti životného poistenia s dosiahnutými príjmami z poistného v roku 2014 vo výške 70 mld. EUR. So 78 000 zamestnan­cami na celom svete a 72 miliónmi klientov vo viac ako 60 krajinách patrí Generali Group vedúca pozícia v západnej Európe a čoraz dôležitejšiu úlohu zohráva v regióne strednej a východnej Európy a v Ázii. V desiatich krajinách strednej a východnej Európe pôsobí prostredníctvom holdingovej spoločnosti Generali CEE Holding, ktorá je jedným z poisťovníckych lídrov v tomto regióne.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM