Jakub Forgács Futbal

Snaha futbalistov Dukly o pretrhnutie nelichotivej série prehier: O body tentoraz bojovali v Senci

Futbalisti Banskej Bystrice chceli potešiť fanúšikov. V zápase so Sencom bojovali hráči spod Urpína o body do druholigovej tabuľky. Pozrite, ako sa im darilo.

Ilustračný obrázok k článku Snaha futbalistov Dukly o pretrhnutie nelichotivej série prehier: O body tentoraz bojovali v Senci
Zdroj: TASR

Ani v sobotnom zápase sa našim hráčom nepodarilo zvíťaziť a priviezť domov, na Štiavničky, aspoň bod. Na pôde ŠK Senec prehrali 0:2.

V úvodných minútach musel byť po kontakte s útočníkom súpera ošetrovaný náš brankár Maťašovský. Našťastie, mohol pokračovať v hre. Súper prvýkrát pohrozil v 9. minúte po nedorozumení v našej obrane. Do menšieho náznaku šance sme sa dostali v 12. minúte, avšak finálna prihrávka bola nepresná. V 27. minúte sme pohrozili, domáci stratili loptu v strede ihriska, ale pri zakončení nám chýbalo šťastie a súperov brankár vyrazil strelu na roh. O necelých desať minút sme nevyužili ďalšiu šancu. Náš útočník krásnou technickou kľučkou obišiel brankára hostí a sám sa rútil na prázdnu bránu, avšak domáci obranca ho odzbrojil. Náš tlak pokračoval. Prišla však 41. minúta a pokutový kop domáceho celku. ŠK Senec poslal do vedenia kapitán Hlavatovič.

Druhý polčas sa niesol v znamení šancí prevažne zo strany domácich. Prvá nebezpečná strela z kopačiek našich hráčov prišla až v 75. minúte. V 82. minúte po krásnej akcii na jeden dotyk zakončil a zvýšil vedenie svojho tímu na 2:0 Tomovič. Koniec zápasu bol pod kontrolou hráčov Senca.

ŠK Senec: Kostolanský – Oravec, Tomovič, Ngeyitala, Pastrnek, Hlavatovič (K), Prágai, Bališ, Ondra, Pyclík, Huszár

Náhradníci: Libič, Winkler, Hlaváč, Gagić, Smolek

FK Dukla Banská Bystrica: Maťašovský – Rejdovian, Vodecký, Snitka, Kostadinov, Garagić, Gaško, Pančík (K), Had, Willwéber, Savič

Náhradníci: Polóny, Nikolić, Mazić, Urgela, Zázrivec, Gombala, Zečević

Góly: 42. Hlavatovič (penalta), 82. Tomovič

Žlté karty: 87. Hlaváč (ŠK Senec) – 56. Gaško (Dukla BB), 90. Nikolić (Dukla BB)

Striedania: 56. Had – Nikolić (Dukla BB), 57. Pyclík – Winkler (ŠK Senec), 74. Bališ – Libič (ŠK Senec), 80. Vodecký – Mazić (Dukla BB), 85. Prágai – Hlaváč (ŠK Senec)

Pozrite si kompletnú tabuľku DoxxBet ligy.

Foto: ilustračné

Zdroj: FK Dukla Banská Bystrica

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM