Tlačové správy

Siahnite po šťastnej sedmičke a vyhrajte 300 €!

Bývanie je jednou zo základných potrieb človeka. A keď sa nám už podarí zabezpečiť si strechu nad hlavou, tak zvyčajne začneme uvažovať, ako si to svoje bývanie čo najlepšie zariadiť s ohľadom na svoje potreby, vkus a možnosti.

Ilustračný obrázok k článku Siahnite po šťastnej sedmičke a vyhrajte 300 €!
Zdroj: Dnes24.sk

Vedia to aj špecialisti na financovanie bývania v Prvej stavebnej sporiteľni, ktorí tentoraz svoju pozornosť upriamili na úvery určené na vybavenie domácnosti. Podmienky ich poskytovania upravili tak, že v súčasnosti je „šťastná sedmička“, určená na kúpu spotrebnej elektroniky, nábytku a množstva ďalších vecí do domácnosti, dostupná prakticky pre každého.

Prečo sedmička

Úvery na vybavenie domácnosti poskytuje Prvá stavebná sporiteľňa do výšky 7 tisíc €. Ich splatnosť môže trvať až 7 rokov. Aj úroková sadzba týchto úverov v sebe ukrýva sedmičku. Pokojne sa presvedčte sami, že patrí k najnižším úrokovým sadzbám spotrebiteľských úverov na trhu. Navyše, je nemenná počas celej doby splácania.

Prečo šťastná

Úvery na vybavenie domácnosti poskytuje PSS, a. s., svojim klientom už dlhšie. Ale po novom sa šťastie môže usmiať prakticky na každého. Nárok na takýto úver, ktorý netreba zakladať nehnuteľnosťou, majú naši sporiaci klienti, ale aj ľudia, ktorí zodpovedne splácajú, prípadne už splatili úver v Prvej stavebnej sporiteľni resp. v akejkoľvek inej banke. Dokonca, poskytneme ho aj tomu, kto doteraz vôbec nesporil alebo nesplácal úver. A nemusíte nám už predkladať bločky ani faktúry. Navyše, a sa rozhodnete pre náš úver na vybavenie domácnosti a banka schváli vašu žiadosť do konca augusta 2015, za odmenu vás zaradíme do žrebovania o dvadsať 300-eurových výhier. Šťastlivcom pripíšeme prostriedky na účet stavebného sporenia.

Postaráme sa o vás

Aj vy si myslíte, že výhodný úver na vybavenie domácnosti od Prvej stavebnej sporiteľne je tým správnym riešením pre financovanie vybavenia vašej domácnosti? Ak je to tak, oslovte niektorého z tisícky obchodných zástupcov PSS, a. s., ktorí sú vám k dispozícii. Ich zoznam nájdete na www.pss.sk alebo zavolajte na číslo 02/58 55 58 55. Stretnú sa s vami kedykoľvek a kdekoľvek si poviete a pomôžu vám nielen s financovaním vášho bývania. Na požiadanie vám sprostredkujú aj kvalitné poistenie domu, bytu, domácnosti a tiež životné i pohrebné poistenie. A to je už naozaj komplexná starostlivosť, ktorá sa oplatí.

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM