Jakub Forgács Krimi

Polícia pátra po bankomatovom zlodejovi: Dobre si pozrite toto VIDEO, či nespoznáte podozrivú osobu

Majiteľka z Brezna prišla o stovky eur! Podľa slov polície neznáma osoba v bystrickom nákupnom centre vykonala neoprávnený výber z bankomatu. Spoznáte podľa videozáznamu podozrivú osobu?

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po bankomatovom zlodejovi: Dobre si pozrite toto VIDEO, či nespoznáte podozrivú osobu
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, dňa 9. marca 2015 bolo začaté trestné stíhanie za prečin neoprávnené vyrobenie a používanie platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty a prečin krádeže.

„Dopustil sa ich doposiaľ neznámy páchateľ, ktorý si v čase od 11:51 do 13:30 dňa 10. februára 2015 v Banskej Bystrici v obchodnom centre Europa SC, na bližšie neurčenom mieste neoprávnene obstaral debetnú platobnú kartu Visa Classic. Pomocou nej 10. februára 2015 v čase od 12:39 hod vykonal neoprávnený výber vo výške 200 eur a o 12:46 vo výške 100 eur, čím majiteľke spôsobil škodu v celkovej výške 300 eur,“ uviedla Kováčiková.

Polícia má už k dispozícii aj záznam z kamery, ktorý si môžete pozrieť v našej videogalérii. „V tomto prípade ide o podozrivú osobu. Fotografie, ako aj video sú zostrihnuté presne v časoch kedy bol výber z ukradnutej karty uskutočnený. Poškodená pani je z Brezna,“ dodala Kováčiková. Spoznali ste podľa videa podozrivú osobu? Pokiaľ áno, kontaktujte políciu na známom telefónnom čísle 158.

Zlodej ukradol z bankomatu stovky eur: TOTO je podozrivá osoba
1
Galéria
Zlodej ukradol z bankomatu stovky eur: TOTO je podozrivá osoba
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM