Krimi

Polícia: Mladá žena (28) zo Sliača týrala svoju matku

Vyšetrovateľ vo Zvolene obvinil zo zločinu týrania blízkej osoby a zverenej osoby 28-ročnú ženu zo Sliača.

Ilustračný obrázok k článku Polícia: Mladá žena (28) zo Sliača týrala svoju matku
Zdroj: TASR

„Od mája 2017 do súčasnosti týrala svoju matku. Spôsobovala jej psychické a fyzické utrpenie v byte v ktorom spoločne prechodne vo Zvolene bývali. Opakovane jej vykrúcala ruky, kopala ju a bila do rôznych častí tela, nadávala jej, pýtala od nej peniaze a jedlo, ktoré poškodená v obave pred ňou ukrývala. Naposledy v sobotu (7.7.) po tom, ako jej poškodená odmietla dať peniaze, kuchynským nožom ju porezala na prste,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Tá zároveň dodala, že po zadržaní obvinenej a vykonaní procesných úkonov, vyšetrovateľ obvinenú umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na návrh na jej vzatie do väzby.

„Na základe príkazu sudcu už bola obvinená vzatá do väzby a za tento zločin, v prípade preukázania viny, môže byť potrestaná odňatím slobody na 7 až 15 rokov. Obvinenú stíha polícia aj za zanedbanie povinnej výživy, pretože si úmyselne neplnila svoju zákonnú povinnosť prispievať na výživu svojej ročnej dcérke, ktorú má dočasne zverenú do starostlivosti jej matka, ktorej sa odvďačila tým, že ju týrala,“ dodala Faltániová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM