Krimi

Pri pohľade na FOTKY tuhne krv v žilách: Auto vyletelo na koľaje a potom prišla RANA!

Po železničnej trati akurát v čase nehody prechádzal rýchlik s piatimi vagónmi v smere od Košíc do Zvolena.

Ilustračný obrázok k článku Pri pohľade na FOTKY tuhne krv v žilách: Auto vyletelo na koľaje a potom prišla RANA!
5
Galéria

Auto po dopravnej nehode pri obci Vígľaš-Pstruša v Detvianskom okrese vyletelo z cesty a z Čierneho mosta dopadlo na železničnú trať. Banskobystrická krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti s tým, že do auta narazil rýchlik.

Auto nechal na trati

Neznámy vodič osobného auta jazdil v noci zo stredy (1. 2.) na štvrtok v smere od Detvy na Zvolen. Podľa polície sa nevenoval šoférovaniu a prešiel do ľavého pruhu cesty. „Narazil do dopravného značenia a cestného zvodidla, ktoré odtrhol a zišiel dolu svahom, kde vozidlo odrazilo na železničnú trať,“ približuje.

Ako ďalej konštatuje, po nehode auto ostalo stáť na trati a neznámy vodič odišiel. Po železničnej trati v tom čase prechádzal rýchlik s piatimi vagónmi v smere od Košíc do Zvolena. Vlak do auta bez posádky narazil.

Rušeň ostal stáť poškodený, vo vlaku sa však nikto nezranil,“ uvádza. Počas dokumentovania nehody polícia zistila, že v aute boli okrem vodiča aj dvaja spolujazdci.

Tí sú stotožnení a pri nehode utrpeli ťažké zranenia. Po tretej osobe polícia pátra. Škodu, ktorá vznikla, odhadujú policajti na 29 600 eur. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Mohlo by vás zaujímať

Nehoda, pri ktorej auto zrámoval vlak
5
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM