Barbara Dallosová Krimi

Z dvora rodinného domu šľahali plamene: Rýchla reakcia žarnovických policajtov, FOTO

Na túto šichtu tak skoro nezabudnú. Požiar naberal na sile, obyvatelia domu sa však na zvonenie neozývali. Žarnovická hliadka to ale nevzdala.

Ilustračný obrázok k článku Z dvora rodinného domu šľahali plamene: Rýchla reakcia žarnovických policajtov, FOTO
3
Galéria

O prípade, kedy policajti zabránili rozšíreniu požiaru na dvore rodinného domu, informuje krajská polícia na sociálnej sieti. Žarnovickí príslušníci npor. Lukáš Morkes a npráp. Ľuboš Rozenberg boli v správnom čase na správnom mieste a zareagovali pohotovo.

Keď policajti zbadali plamene šľahajúce z dvora rodinného domu, zvonili na zvonček, ale keďže to bolo v neskorých nočných hodinách, nikto sa im neozýval.

„Nevzdávali sa a použili majáky a sirénu, aby zobudili majiteľov domu. To sa im nakoniec podarilo a začali požiar hasiť. Policajti ihneď privolali na miesto aj hasičov,“ opisuje zásah polícia.

Po uhasení bolo zistené, že išlo o udiareň, ktorá sa počas noci vznietila. „Našťastie policajti pohotovou reakciou zabránili ohrozeniu majiteľov domu, ako aj väčším škodám, ktoré by hrozili v dôsledku rozšírenia požiaru, pretože v tú noc navyše fúkal silný vietor,“ uzatvárajú policajti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM