Martin Károly Tlačové správy

Snívate o dome na vidieku v okolí Žiaru? Pozrite si aktuálnu VIDEO ponuku voľných nehnuteľností!

A je naozaj z čoho vyberať. Ak sa vám nebude pozdávať niektorá z prezentovaných nehnuteľností, v ponuke REALITY SERVICE je ich oveľa viac. Táto realitka sa totiž špecializuje práve na žiarsky región. Pozrite si aktuálne videá.

Ilustračný obrázok k článku Snívate o dome na vidieku v okolí Žiaru? Pozrite si aktuálnu VIDEO ponuku voľných nehnuteľností!
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Rodinný dom v Kremnických Baniach (video č. 1)

Rodinný dom bol postavený v obci Kremnické Bane na pozemku s celkovou výmerou 1.422 m2. Dom je rozdelený na obytnú a hospodársku časť. Prízemie obytnej časti tvorí zádverie s dvoma vstupmi do domu, chodba, obývačka, dve spálne, kuchyňa, kúpeľňa, WC a komora. V podkroví sú umiestnené dve spálne, k jednej z nich prináleží terasa s príjemným výhľadom a neobývaný priestor – povala, ktorý je využívaný ako úložný a skladovací priestor. Hospodárska časť pozostáva z letnej kuchyne, drevárne, pivnice a dielne. Pozemok je slnečný, z časti rovinatý, z časti svahovitý, s vysadenými ovocnými stromami.

Cena rodinného domu v Kremnických Baniach je 75.000 EUR.

Rodinný dom v Šášovskom Podhradí (video č. 2)

Poschodový rodinný dom s novou strechou sa nachádza v obci Šášovské Podhradie, časť Píla, len 250 metrov od diaľnice smer BA, MT, ZV, na pozemku s celkovou výmerou 1 871 m2. Prízemie domu pozostáva z verandy, chodby, WC, kuchyne, kotolne a dvoch miestností. Na poschodí sú umiestnené kuchyňa s komorou, jedáleň, kúpeľňa, terasa a dve miestnosti, jedna s balkónom. Podkrovie domu pozostáva z dvoch povalových priestorov, komory a jednej izby s balkónom. Pozemok je rovinatý, slnečný, priestranný, s vysadenými ovocnými stromami. Na pozemku je hospodárska budova, ktorej súčasťou je garáž a skladovací priestor.

Cena rodinného domu v Šášovskom Podhradí je 103.000 EUR.

Rodinný dom v Lovčici Trubíne (video č. 3)

Podpivničený rodinný dom sa nachádza v obci Lovčica – Trubín, časť Trubín, ktorý je od mesta Žiar nad Hronom vzdialený 8 km, 7 minút cesty autom. Celková výmera pozemku je 1 992 m2. V rámci pivničných priestorov pozostáva z chodby, kotolne, dvoch skladových priestorov, práčovne a odkladacieho priestora pod schodiskom. Na prízemí sú umiestnené tri izby, chodba, kuchyňa s komorou, kúpeľňa a WC. Poschodie pozostáva z chodby, dvoch izieb a troch povalových priestorov. Dom má nové plechové radiátory. Pozemok je slnečný, priestranný, rovinatý s vysadenými ovocnými stromami (jablone, hrušky). Na pozemku je umiestnená hospodárska budova, ktorej súčasťou je garáž a dielňa.

Cena rodinného domu v Lovčici Trubíne je 93.000 EUR.

Rodinný dom v Janovej Lehote (video č. 4)

Kamenný rodinný dom v obci Janova Lehota je umiestnený kúsok od autobusovej zastávky, obecného úradu, potravín a pohostinstva. Dom je čiastočne podpivničený, s dvomi nadzemnými podlažiami. Strecha je pokrytá škridlou. Prízemie pozostáva z chodby, komory, kúpeľne, WC, spálne a spojenej kuchyne s obývacou miestnosťou. Kúpelňa a obývacia miestnosť majú nové plastové okná. Poschodie tvorí chodba a tri veľké izby. Súčasťou domu je dreváreň. Slnečný, mierne svahovitý pozemok má celkovú výmeru 609 m2.

Cena rodinného domu v Janovej Lehote je 50.000 EUR.

Informácie o týchto a ďalších nehnuteľnostiach nájdete na stránke realitnej kancelárie www.reality-service.sk
V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte
Miroslava Beniaka 0905 369 269
Prípadne
Kanceláriu 045 673 21 52

Tieto domy môžu byť vaše...
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM