Ľubomíra Karmanová Krimi

Na Masarykovej skončil rovno v kvetináči: Autentické FOTO z nehody v Lučenci!

Podľa mužov zákona sa mladý vodič dostatočne nevenoval šoférovaniu. Pozrite na fotkách ako to skončilo. Neobišlo sa to bez škôd.

Ilustračný obrázok k článku Na Masarykovej skončil rovno v kvetináči: Autentické FOTO z nehody v Lučenci!
Zdroj: Dnes24.sk

Podľa informácií krajskej policajnej hovorkyne Márie Faltániovej, v pondelok o 20.05 hod. sa v Lučenci na Masarykovej ulici stala dopravná nehoda, ktorú zavinil 20-ročný vodič osobného motorového vozidla Volkswagen Polo z Lučenca.

„Vodič v dôsledku nevenovania sa plne vedeniu vozidla a nesledovania situácie v cestnej premávke, pri jazde po Masarykovej ulici v smere k svetelnej križovatke, po tom ako na Masarykovu ulicu odbočil z ulice Dr. Vodu, vyšiel na pravú krajnicu oddeľujúcu chodník od cesty,“ uviedla Faltániová.

Následne, podľa jej ďalších slov, narazil do dopravnej značky, následkom čoho vyšiel na murovaný kvetináč, ktorý rozbil a s vozidlom sa prevrátil na ľavý bok. „Pri dopravnej nehode sa nezranil, alkohol mu v dychu zistený nebol. Pri nehode vznikla škoda na kvetináči, dopravnej značke a vozidle odhadnutá na 750 eur. Nehoda je v štádiu objasňovania,“ doplnila na záver hovorkyňa.

Foto: F.M, P.S a Ď.K.J

Foto z nehody: Auto na kvetináči
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM