Jakub Forgács Krimi

Čo sa to deje v Banskobystrickom kraji? Vodičom sa do cesty stavajú dopravné značky, FOTO

Dve nehody, na dvoch rôznych miestach, pri oboch si to odniesli dopravné značky a vodiči ušli. Krajskí policajti prezradili viac.

Ilustračný obrázok k článku Čo sa to deje v Banskobystrickom kraji? Vodičom sa do cesty stavajú dopravné značky, FOTO
7
Galéria

Vodič (38) pri svojej jazde vo Vígľašskej Hute-Kalinke, smerom od Slatinských Lazov na Pliešovce, zišiel z cesty a zdemoloval dopravnú značku (foto č. 1 – 3 v galérii). Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti so slovami, že nič lepšie mu nenapadlo, ako „zdrhnúť“.

Bol v tom alkohol

Dlho sa ale netešil, pretože detvianski policajti ho zakrátko vypátrali. „Vodič bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 2,17 promile,“ uviedli policajti.

Ďalšia obeť

Aj ďalšiemu vodičovi sa do cesty „postavila“ dopravná značka (foto č. 4 – 6 v galérii). „Polícia v Banskej Bystrici rieši prípad, pri ktorom malo vodiča pri prejdení pravotočivej zákruty ho vyniesť na zvýšený ostrovček, kde mal prednou ľavou časťou auta naraziť do dopravnej značky, ktorú poškodil,“ spomenuli na sociálnej sieti muži zákona.

„Vodič auta sa ale k situácii nepostavil tak, ako by sa mal a akoby sa nič nedialo, z miesta ušiel,“ dodali policajti so slovami, že banskobystrickým dopravákom sa auto podarilo zakrátko vypátrať. Nehoda je naďalej v štádiu vyšetrovania.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: V Banskobystrickom kraji si to odniesli dopravné značky
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM