Marcel Mojžiš Krimi

Na tohto mladíka bacha: Drogovo závislý Dávid (16) je na úteku, hľadá ho polícia!

Drogovo závislý Dávid Gráč (16) ušiel z resocializačného zariadenia a nateraz zmizol bez stopy! Snažia sa ho nájsť muži zákona. Mladík sa v minulosti dopúšťal násilnej trestnej činnosti.

Ilustračný obrázok k článku Na tohto mladíka bacha: Drogovo závislý Dávid (16) je na úteku, hľadá ho polícia!
Zdroj: Policajný zbor SR

Policajti sa obracajú na všetkých so žiadosťou o pomoc pri pátraní po nezvestnom 16-ročnom Dávidovi Gráčovi z Banskej Bystrice. Ten v piatok 30. novembra o 9.00 hodine, ušiel z resocializačného zariadenia Návrat – Kráľová a doposiaľ nepodal o sebe žiadne informácie.

„Je drogovo závislý na pervitíne a marihuane a v minulosti sa dopúšťal násilnej trestnej činnosti a taktiež bol aj vo výkone trestu za lúpež. Mal by sa pohybovať hlavne po meste Banská Bystrica,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Dávid je 168 cm vysoký, štíhlej postavy, má krátke čierne vlasy, hnedé oči. V čase odchodu mal na sebe oblečené biele tepláky s modrým znakom na stehne, tmavšie tenisky s modrými šnúrkami, športovú mikinu nezistenej farby a značky. „Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie, ktoré nám pomôžu pri vypátraní nezvestného chlapca, oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158,“ dodala Faltániová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM