Tlačové správy

Moderné kúpeľne: Pozrite si novinky zo svetovej výstavy Cersaie v Taliansku

Ako každý rok i túto jeseň sa predstavovali novinky a trendy vo svete kúpeľní na rok 2015. Ako inak, ako na svetovej výstave Cersaie, kde inde, ako v Taliansku. Čo tohtoročná výstava priniesla? Na čo sa môžeme v najbližšej dobe tešiť? Ako teda moderne vyriešiť Vašu novú kúpeľňu?

Ilustračný obrázok k článku Moderné kúpeľne: Pozrite si novinky zo svetovej výstavy Cersaie v Taliansku
Zdroj: Dnes24.sk

(PR) – Svetová výstava Cersaie, ktorá je najdôležitejšou udalosťou roka pre kachličkový priemysel, sa ani tento rok nevyfarbila. Takže farby v kúpeľni stále nie sú v móde a naďalej sa opiera o nekonečné množstvo inšpirácií z prírody. Najzaujímavejšie na výstave boli okrem prírodných mramorov vo veľkých formátoch 1×3 metre a hrúbky od 3 mm kombinácie natur dizajnu s dizajnom technickým a tak isto kombinácie rôznych prírodných materiálov navzájom. Drevo farebne ladené s cottom, čo je typickým pre juh Európy a začína byť populárne aj u nás.

Kým v minulosti boli prekreslené dizajny dreva a kameňa skôr extravagantné, dnes sú typické, keďže prírodný materiál je práve taký. Každá časť je rôznorodá, jedna tmavá, druhá extrémne svetlá, cez ďalšiu ide niekoľko žíl a vrstiev a inde vyzerá ako prefabrikovaný kus.

Preto pri výbere materiálu imitujúceho prírodu siahajte do čo najhodnovernejších dizajnov, keďže práve daný efekt má docieliť rôzne kresby.

I tento rok bola výstava veľmi inšpiratívna a posunula možnosti a riešenia o ďalší krôčik vpred. Pre laika je to isto ťažké sa v dnešných možnostiach a ponúkaných riešeniach vyznať. Práve pre to vyberáme pre Vás novinky, ktoré si môžete pozrieť v kúpeľňovom štúdiu K.R.T. Banská Bystrica. Taktiež u nás nájdete i riešenia v nestarnúcej klasike.

Vyriešiť kúpeľňu však neznamená len sledovať najnovšie trendy, ktoré sa každý rok o niečo zmenia a vyvíjajú. Vo Vašej kúpeľni sa musíte cítiť dobre. Odzrkadľuje nie len charakter Vášho domu či bytu, ale i Vašu osobnosť a navodzuje Vám atmosféru pohody. Práve v kúpeľni mnohokrát dokážete zrelaxovať a zmyť celodenný stres. Vybrať a poskladať si tú správnu kúpeľňu pre seba však vôbec nie je jednoduché.

Pri prerábke kúpeľne Vám ochotne poradia naši vyškolení špecialisti. Prevedú Vás inšpiratívnou vzorkovňou a spoločne nájdete prvky a farby, ktoré sa k Vám hodia. Tešíme sa na Vašu návštevu v kúpeľňovom štúdiu K.R.T. v Banskej Bystrici.

PR KRT kupelne
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM