Tomáš Šuhajda Volejbal

Nečakaná správa: Stretnutie Chemesákov s Volley Teamom odložili!

AKTUALIZOVANÉ! Fanúšikovia volejbalu v Humennom si na úvodný zápas sezóny budú musieť ešte počkať. Generálny manažér a hlavný tréner v jednej osobe ich zajtrajšieho súpera VT UNICEF Bratislava telefonicky informoval vedenie ŠK Chemes, že na zajtrajší zápas nepricestujú!

Ilustračný obrázok k článku Nečakaná správa: Stretnutie Chemesákov s Volley Teamom odložili!
Zdroj: Webnoviny.sk

Dôvodom by mal byť nedostatok hráčov, pričom k dispozícii aktuálne nemajú šesticu a náhle onemocnel aj ďalší hráč Martin Benčič.

„Definitívne o osude stretnutia rozhodne riadiaci orgán MEVZY, ktorého stanovisko funkcionári ŠK Chemes netrpezlivo očakávajú,“ informoval riaditeľ ŠK Chemes Ján Grosiar.

Ak sa zápas naozaj neuskutoční – tí, ktorí si už zakúpili lístky v predpredaji, ich budú môcť vrátiť v predajni IMA Sport. Majiteľov permanentiek by klub odškodnil iným spôsobom v priebehu súťažného ročníka.

Aktualizácia:

Zápas odložili!

Riadiacia zložka Stredoeurópskej ligy (MEVZA) napokon odložila volejbalové stretnutie mužov medzi slovenskými tímami ŠK Chemes Humenné a Volley Team Bratislava, ktorý bol na programe vo štvrtok 17. októbra o 18:30.

Vedenie MEVZA tak urobilo na základe žiadosti bratislavského tímu, ktorý má chorých hráčov Martina Benčiča a Patrika Pistoviča, čo dokladoval aj dokumentami o práceneschop­nosti. Nový termín zápasu zatiaľ MEVZA neurčila. Informovala o tom oficiálna webstránka Slovenskej volejbalovej federácie (SVF).

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM