Marcel Mojžiš Krimi

Kuriózny zásah policajtov: Po frekventovanej križovatke naháňali ovce

Zásah, na aký zrejme budú ešte nejaký ten piatok spomínať. Muži zákona a hasiči zasahovali na jednej z križovatiek vo Zvolene a to kvôli naozaj neobvyklému dôvodu. Po rušnej ceste sa premávali ovce ako po dajakom módnom móle!

Odkiaľ sú? Veľká záhada…

Vodiči prechádzajúci Zvolenom uvideli na križovatke naozaj neobvyklý úkaz. Po ceste sa podľa portálu noviny.sk premávali ovce a mnohí zo šoférov sa zvieratám vyhli len v poslednej chvíli. Na miesto preto zavolali mužov zákona a na netradičný zásah došli aj hasiči.

Ovce však pred policajtmi nemali veľký rešpekt a tak zvieratá zasahujúcim hasičom a mužom zákona dali poriadne zabrať. Zvieratá boli odhodlané sa nedať len tak. Napokon sa však podľa portálu noviny.sk podarilo všetky ovce pochytať, ako sa však na vozovku dostali, je nateraz záhadou. Policajti si myslia, že zrejme vypadli z prechádzajúceho nákladiaku.

16 oviec vo favoritke

Muži zákona tak v našom kraji zažili vďaka ovciam ďalší zásah, na ktorý len tak nezabudnú. Len v lete pritom na policajtov na ceste v Mikušovciach počas navonok bežnej kontroly čakal naozajstný šok. Práve tam zastavili Škodu Favorit, ktorá sa im videla už na prvý pohľad preťažený. A mali pravdu – z malého osobáku napokon okrem štvorčlennej mužskej posádky vyliezlo až 16 oviec. Policajti šetrením prišli na to, že muži väčšinu oviec ukradli a jednu po druhej ich potom natlačil do favoritky.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM