Monika Földešiová Tlačové správy

Je vaším snom práca v medzinárodnej spoločnosti? Táto škola vám ho splní

Pracovať v nadnárodnej a úspešnej spoločnosti je želaním nie jedného mladého človeka. Ak chcete svoju kariéru dostať na tu správnu koľaj a dosahovať úspechy, povieme vám, ako na to...

Ilustračný obrázok k článku Je vaším snom práca v medzinárodnej spoločnosti? Táto škola vám ho splní
Zdroj: Dnes24.sk

(PR) – University of New York in Prague poskytuje kvalitné obchodné vzdelanie už viac ako 15 rokov. Katedra obchodu ponúka množstvo bakalárskych programov aj programy v odbore MBA. Absolventi bakalárskych odborov išli po získaní titulu pracovať do nadnárodných firiem, založili si vlastný podnik alebo pokračovali v magisterskom štúdiu na popredných univerzitách. Spustenie nového programu na jeseň v roku 2014 umožní študentom UNYP pokračovať v magisterskom štúdiu so zameraním na obchod, a to v odbore Medzinárodný management (MIM).

Absolventi získajú dvojitý diplom

Absolventi programu MIM získajú dvojitý titul M.Sc. udelený University of Bolton vo Veľkej Británii aj UNYP v Českej republike. „Štruktúra štúdia je dobre formulovaná a testovaná, samozrejme, University of Bolton a učiteľmi z celého sveta, ktorí vyučujú na UNYP terajšie obchodné programy, a to ako na bakalárskych, tak aj v programe MBA. Množstvo skúsených akademikov a poprepájané prednášky a semináre, ktoré budú ponúkané spoločne s MB a ďalšími programami v priebehu celého roka, budú pre študentov MIM veľmi obohacujúce,“ vraví Aaron Johnson, Graduate Business Programs Manager.

Celkovým cieľom programu je pripraviť študentov na kariéru v oblasti medzinárodného obchodu a managementu. Študenti budú rozvíjať základné znalosti riadenia podnikov a zručnosti v rámci miestnej, regionálnej, národnej a medzinárodnej úrovne. Konkrétne sa program snaží rozvíjať znalosti a porozumenie v otázke strategického riadenia s cieľom zlepšiť podnikateľské riadenie v praxi v medzinárodnom obchodnom prostredí. Ďalej si kladie za cieľ zvýšiť povedomie o tom, ako medzikultúrne faktory ovplyvňujú rozhodovanie managementu a zlepšiť príležitosti pre profesný rozvoj študentov.

Program rozvíja intelektuálne schopnosti študentov v oblasti výskumu, kritiky, syntézy a inovácie, ktoré využijú pri dizertačnej práci. Študenti získajú schopnosti pre celoživotné vzdelávanie a rozvoj na osobnej úrovni tak, že budú schopní pracovať so sebazaprením a originalitou, čo prospeje ich podnikaniu a spoločnosti ako celku. Ďalej budú rozvíjať svoje interpersonálne zručnosti, aby mohli efektívne komunikovať s množstvom odborníkov.

Program sa otvára na jeseň roku 2014. Teraz je čas pripojiť sa ku skupine študentov programu Medzinárodného manažmentu. Dosah a ašpirácia prvých absolventov UNYP v programe magister v odbore Medzinárodného manažmentu je neobmedzený a v súčasnosti ešte neprebádaný. UNYP je odhodlaný budovať svetlú budúcnosť.

Je vaším snom práca v medzinárodnej spoločnosti? Táto škola vám ho splní
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM