Kultúra

Horehronie zažije hudobnú udalosť roka: Jedinečná česko-slovenská kombinácia už túto jeseň!

Stalo sa už zvykom, že záver roka v metropole Horehronia patrí miestnej agentúre Aybee production. Tento rok nebude výnimkou a do Arény Brezno mieri najväčšia hudobná udalosť tohto roka. Viac nám už porozprával PR & Event špecialista agentúry Andrej Barančok.

Ilustračný obrázok k článku Horehronie zažije hudobnú udalosť roka: Jedinečná česko-slovenská kombinácia už túto jeseň!
Zdroj: TASR

Trenčín má svoju Pohodu a Michala Kasčáka, Brezno má teba a s tvojím menom sa spájajú tie najväčšie udalosti na Horehroní. Čo sa chystá záverom roka tentokrát?
Som rád, že ľudia z Horehronia už nemusia cestovať do vzdialenejších miest za zvučnými menami, ale za tie roky si už zvykli, že zvučné mená môžu navštíviť aj doma. Často ma ľudia oslovujú počas roka, či prinesieme do Brezna znovu niečo nové a na čo sa môžu tešiť. Tento rok pôjde o jedinečný koncert dvoch generácií. Česká hudobná legenda OLYMPIC a naša stálica DESMOD. Jedinečnosť tohto spojenia je v tom, že v tomto zložení ešte nikdy spoločne nekoncertovali. Koncert, ktorý sa odohrá 18. novembra v Aréne Brezno, určite privítajú všetky vekové generácie.

Prečo si sa rozhodol pre toto spojenie?
Treba povedať, že za tie roky sme do Brezna priniesli najzvučnejšie mená Česko-Slovenskej hudobnej scény. Posledný rok sa nám už bežne stávalo, že aj naši firemní klienti krútili hlavou koho ďalšieho by sme mohli priniesť. Minulý rok počas Zlatých Vianoc nás niekoľko návštevníkov oslovilo, že vystúpenie Dary Rolins bolo skvelé, len by to chcelo miesta aj na státie a nie len na sedenie. Práve vtedy vzišiel impulz ponúknuť niečo iné. Vstupenky budú v predaji v sieti Ticketportal od 15. augusta a okrem miest na sedenie bude vyhradené dostatočné miesto na ploche práve na státie za zvýhodnenú sumu 14 €.

Zaujímalo by ma prečo si stále ostal verný Breznu?
Brezno je a navždy bude mojim domovom, nech už budem kdekoľvek. Človek by nikdy nemal zabudnúť odkiaľ prišiel a odkiaľ pochádza. Moje detstvo je späté s Horehroním a moja súčasnosť s mojim mestom. Často hovorím, nemôžeme predsa odísť všetci aj keď si uvedomujem, že osud to niekedy proste tak zariadi. Pred viac ako 10 rokmi som si povedal, Brezno musí ožiť a myslím, že sa to aj podarilo. Teší ma, keď ľuďom, ktorí častokrát nemajú jednoduchý život, sprostredkujeme emóciu, či jedinečný zážitok, počas ktorého zabudnú na svoje problémy. Sme región, kde je obmedzená kúpyschopnosť a preto som rád, že vďaka našim partnerom ľudia nemusia cestovať stovky kilometrov, aby videli a zažili koncertovať svojho obľúbeného speváka či skupinu. Aj vďaka každému jednému, ktorý si kúpi vstupenku na naše projekty viem, že naša práca má zmysel a posúva nás v pred, pretože za každou predanou vstupenkou sa skrýva pomoc našej nemocnici s poliklinikou či jednotlivcom. Za každou jednou vstupenkou sa skrýva práca ľudí, ktorí na projekte pracujú a živia svoje rodiny a mohol by som takto pokračovať ďalej. Úžasné na tom celom je to, že celá táto pridaná hodnota zostáva v našom regióne, zostáva doma.

Zdroj: Aybee Production
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM