Kristína Kožiaková Rôzne

Gymnazistka Veronika (18) vytiahla šaty z igelitky a bolo rozhodnuté: Toto je najkrajšia Horehronka! FOTO ako dôkaz

Krásna gymnazistka Veronika z nášho regiónu sa predviedla v najlepšom svetle. Očarila porotu a na konci sútaže ju zdobila zlatá korunka.

Ilustračný obrázok k článku Gymnazistka Veronika (18) vytiahla šaty z igelitky a bolo rozhodnuté: Toto je najkrajšia Horehronka! FOTO ako dôkaz
Zdroj: Dnes24.sk

Veronika Turňová (18) krásna študentka 3. ročníka na Gymnáziu Jána Chalupku sa stala víťazkou regionálneho kola Miss stredných škôl. O modeling sa zaujíma už dlhšie. „Skúšala som to v rôznych modelingových agentúrach, no všade som mala problém s výškou.“ Veronika nemá potrebných 170 cm, ktoré by jej otvorili bránu k vysnívanej práci.

„Bola som aj v jednej nemenovanej bystrickej agentúre, kde mi povedali, že som pre nich zaujímavá, ale musela by som cestovať do krajín ako je India a Taiwan. Tu som však narazila na ďalší problém,“ podľa Veroniky sa cestovanie do tak vzdialených krajín nepáčilo mamine.

„A tak som to skúsila na školskej miss, na ktorej mi to vyšlo,“ dodala.

Podľa Veronikiných slov bola súťaž celkom ťažká na psychiku, ale snažila sa to nebrať príliš vážne. „Nebrala som to tak, že musím byť vítazka, chcela som to vyskúšať.“

„Obávala som sa hlavne dvoch vecí. Potknutia pri predvádzaní a obavy som mala aj z toho, že sa pomýlim v skladbe, ktorú som mala pripravenú.“

Veronika vo voľnej disciplíne predstavila svoju hru na klavíri, čo bola, vzhľadom na výsledok, dobrá voľba. Voľnú disciplínu si ponechá rovnakú aj na krajské kolo Miss stredných škôl, na ktoré postúpila. „Budem hrať opäť na klavíri, ale už mám pripravenú inú skladbu,“ prezradila.

Veronika má na súťaž aj úsmevné spomienky. Pri balení v eufórii si nechala doma vešiak na šaty. „Bolo to vtipné ako som vytiahla šaty, ktoré som mala pripravené na vyhlásenie výsledkov, z igelitky.“

Paradoxom je aj to, že ostatným dievčatám pomáhal vždy niekto s maľovaním. „Ja som to neriešila a pred súťažou som sa namaľovala v šatni sama,“ dodala s úsmevom Veronika.

Môže vás zaujímať:

O Romanovi (21) z Horehronia budeme ešte počuť: Jeho talent si všimla známa speváčka, píše dokonca aj vlastné songy! VIDEO!

Kameraman Andrej o svadobných videách: Brezňania, zabudnite konečne na trojhodinovú nudu, toto je IN!

Foto: Stanislav Spáč

Gymnazistka Veronika očarila porotu: Pozrite FOTO priamo zo súťažného móla
13
Galéria
Foto: Stanislav Spáč / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM