Jakub Forgács Krimi

FOTO z veľkej drogovej razie: Biznis dvojice mužov mal fungovať v niekoľkých okresoch kraja

Dvojicu mužov chytili priamo pri predaji drog. Biznis mal podľa kriminalistov fungovať v niekoľkých okresoch Banskobystrického kraja...

Ilustračný obrázok k článku FOTO z veľkej drogovej razie: Biznis dvojice mužov mal fungovať v niekoľkých okresoch kraja
10
Galéria

Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici v súčinnosti s Národnou kriminálnou agentúrou, obvinil muža (26) z okresu Žiar nad Hronom a muža (32) z Prievidze, z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi v spolupáchateľstve. Informovala o tom banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Obvinení od začiatku tohto roka až do súčasnosti, na území celej Slovenskej republiky a predovšetkým v okresoch banskobystrického kraja, bez povolenia prechovávali a následne za účelom finančného zisku odpredávali ďalším odberateľom drogy (kokaín a extázu),“ pokračovala hovorkyňa.

„Obidvoch podozrivých mužov, v utorok (10.7.) vo večerných hodinách, zadržali priamo pri predaji drog v okrese Zvolen. Polícia na mieste zaistila väčšie množstvo neznámych látok, ktoré boli zaslané na expertízne skúmanie na Kriminalistický a expertízny ústav Policajného zbor. Predbežným skúmaním bolo zistené, že ide o viac ako kilogram kokaínu a takmer 2000 tabliet extázy,“ povedala Faltániová.

Ako dodala, po vykonaní procesných úkonov vyšetrovateľ obvinených umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na návrh na ich vzatie do väzby. Za takýto závažný zločin hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov.

Pozrite si v priloženej fotogalérii, čo zaistila polícia pri zadržaní podozrivých mužov!

Policajné FOTO: Kontraband nájedný pri drogovej razii
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM